Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Sora, dupa decizia ICCJ privind protestele: La Girafa avem voie sau este si dumneaei o persoana juridica?

B1 B1,
Mihai Sora, dupa decizia ICCJ privind protestele: La Girafa avem voie sau este si dumneaei o persoana juridica?

Filosoful si scriitorul Mihai Sora a reactionat dupa decizia ICCJ de luni, prin care Curtea Suprema a decis ca ca adunarile publice trebuie declarate in prealabil, atunci cand urmeaza sa se desfasoare in. continuă pe B1

Mihai Sora, in Piata Victoriei: La Girafa avem voie sau este si dumneaei o persoana juridica? Toate dictaturile incep la fel

Filosoful Mihai Sora, care saptamana trecuta tocmai a fost recompensat la Bruxelles cu titlul Cetateanul European 2018, decernat si pentru rolul sau activ in societate si apararea valorilor europene, a avut luni o reactie dupa decizia Curtii Supreme care ar permite amendarea protestatarilor din Piata Victoriei in cazul unui protest neanuntat.

Cum interpreteaza USR decizia ICCJ: Ne vor lua jandarmii la bataie, la luat buletine, la ce?

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat luni, dupa decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) privind obligatia de declarare prealabila a adunarilor publice, ca este optimist.

Mihai Sora a iesit la protest: La Girafa avem voie sau este si dumneaei o persoana juridica?

Filosoful Mihai Sora anunta luni seara pe Facebook ca se afla La Girafa, locul in care obisnuieste sa stea cand participa la protestele din Piata Victoriei, si se intreaba daca - in contextul deciziei instantei supreme cu privire la adunarile publice - se mai poate manifesta langa statuia-girafa din fata Muzeului Antipa sau este si dumneaei o persoana juridica.

Un ONG da statul in judecata, dupa ce ICCJ a interzis protestele spontane: O noapte ca dupa OUG 13 nu va mai avea loc

ONG-ul Evolutie in Institutie, condus de Cristian Mihai Dide, anunta ca va da in judecata statul roman la CEDO, dupa publicarea deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care a stabilit luni ca adunarile publice trebuie declarate in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )