Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mihai Sora, dupa exit-polluri: A venit apa calda

Hotnews Hotnews,
 Mihai Sora, dupa exit-polluri: A venit apa calda

Cunoscutul filosof Mihai Sora, un personaj emblematic al Romaniei ultimilor ani, a caracterizat succint pe Facebook victoria lui Nicusor Dan in Capitala: A venit apa calda. continuă pe Hotnews

Dilema filozofului Mihai Sora dupa ce a votat. Mesajul repezentantului sectie de votare l-a pus pe ganduri

Mihai Sora, filosful roman in varsta de aproape 104 ani, s-a prezentat dis-de-dimineata la votare, insa a reprezentantul sectie i-a transmis un mesaj care l-a lasat confuz. Acesta a postat un mesaj pe.

Gabriela Firea: Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR - Votati-ne, ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea PSD), a acuzat Guvernul PNL ca, prin Ministerul Energiei, a tinut intentionat CET-urile in revizie toata vara, ca bucurestenii sa nu aiba apa calda si sa dea.

Imaginea Zilei: Cum arata spatele cartii de identitate a lui Mihai Sora

Mihai Sora, a votat duminica la alegerile locale, filosoful si activistul civic, in varsta de 103 ani postand pe Facebook o imagine in care se vede ca spatele cartii sale de identitate este plin cu abtibilduri de precedentele scrutine la care a participat.

Mihai Sora a votat de dimineata: Nu am votat raul cel mai mic, ci Binele

Filozoful roman Mihai Sora a fost prezent in aceasta dimineata la sectia de votare, vorbind despre alegerea sa pe Facebook.

Ce a patit Mihai Stoica dupa meciul de aseara: Am 55 de ani si am trecut prin atatea

Mihai Stoica a vorbit vineri de dimineata despre situatia nemaiintalnita de la FCSB si despre eliminarea din turul III din Europa League, dupa ce a fost infranta cu 0-2 cu Slovan Liberec. Mihai Stoica, dupa esecul FCSB. Voiam sa vorbesc azi cu Sut si nu puteam, imi venea sa plang Mihai Stoica a fost vizibil .

Mihai Sora, mesaj cu umor negru pe Facebook, dupa ce a votat

Dupa ce a anuntat ca a votat in aceasta dimineata, filozoful roman a mai scris o postare pe Facebook, cu o urma de umor negru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )