Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mihai Sora a fost operat de urgenta. Filosoful se afla in stare grava

Antena3 Antena3,
Mihai Sora a fost operat de urgenta. Filosoful se afla in stare grava

Filosoful Mihai Sora a fost supus unei interventii chirugicale in aceasta dupa-amiaza si este internat in spital, a anuntat pe Facebook jurnalistul AFP Ionut Iordachescu, dupa ce a primit un mesaj de la. continuă pe Antena3

Mihai Sora a fost operat de urgenta. Filosoful se afla in stare buna la Terapie Intensiva

Filosoful Mihai Sora a fost supus unei interventii chirugicale in aceasta dupa-amiaza si este internat in spital, a anuntat pe Facebook jurnalistul AFP Ionut Iordachescu, dupa ce a primit un mesaj de la.

Filosoful Mihai Sora, internat la terapie intensiva. Sotia scriitorului: A fost operat de urgenta

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, a fost supus unei interventii chirugicale joi dupa-amiaza si este internat in spital, potrivit sotiei sale.

Filosoful Mihai Sora a ajuns la spital. Medic: A fost operat. Este constient, cooperant

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, a fost operat joi la Spitalul Elias, interventia chirurgicala decurgand bine, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silviu Negoita.

Filosoful Mihai Sora, INTERNAT la terapie intensiva. A fost OPERAT DE URGENTA!

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, a fost supus unei interventii chirugicale joi dupa-amiaza. Doctorii au facut un adevarat miracol si le suntem profund recunoscatori. Acum l-au dezintubat.

Anuntul facut de medici dupa operatia lui Mihai Sora

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 101 ani, a fost operat, joi la Spitalul Elias, din cauza unor probleme la colecist, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius.

Presa franceza, despre Mihai Sora: A devenit, in cateva luni, portavocea moblizarii impotriva abaterilor guvernarii

Filosoful Mihai Sora este descris de presa franceza ca portavocea mobilizarii impotrivaabaterilor guvernarii din Romania. AFP scrie ca Sora este privit de multi ca o lumina calauzitoare.

Presa franceza, despre Mihai Sora: A devenit, in cateva luni, portavocea moblizarii impotrivaabaterilor guvernarii

Filosoful Mihai Sora este descris de presa franceza ca portavocea mobilizarii impotrivaabaterilor guvernarii din Romania. AFP scrie ca Sora este privit de multi ca o lumina calauzitoare.

Mihai Sora: Voi merge in Parcul Izvor si ma voi uita la cladirea aceea hidoasa unde se decide soarta Romaniei. Trag nadejde ca vom fi multi

Filosoful Mihai Sora spune ca va participa miercuri la protestul organizat in Parcul Izvor in timpul dezbaterii din Parlament a motiunii de cenzura impotriva Guvernului, initiata de PNL si sprijinita de USR si PMP, si va privi catre cladirea aceea hidoasa unde se decide soarta Romaniei.

Mihai Sora: Cativa jurnalisti m-au intrebat: Ce va face sa veniti in fata Guvernului?, iar eu am raspuns: O constiinta de cetatean

Filosoful Mihai Sora relateaza, intr-o postare pe Facebook pe care o numeste ironic Raport de activitate pentru statul paralel, actiunile la care a participat luni, la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei, afirmand ca, intrebat de niste ziaristi ce il determina sa vina in fata Guvernului, a raspuns O constiinta de cetatean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )