Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mihai Sora ii indeamna pe romani sa mearga la VOT: Pentru copii, pentru Europa, pentru tot ce ne tine impreuna

B1 B1,
Mihai Sora ii indeamna pe romani sa mearga la VOT: Pentru copii, pentru Europa, pentru tot ce ne tine impreuna

Mihai Sora transmite un mesaj in care ii indeamna pe romani sa iasa la vort. Filosoful in varsta de 102 aniarata ca el si-a exercitat dreptul la vot, spunand ca a facut-o pentru copii, pentru Eu. continuă pe B1

Mihai Sora, mesaj pentru romani: Mergeti la vot si luati-i cu voi si pe nehotarati, pe lenesi, pe uituci, pe lasa-ma-sa-te-las si pierde-vara VIDEO

Filosoful Mihai Sora, in varsta de 102 ani, a transmis un mesaj romanilor pentru a-i indemna sa iasa la vot duminica, 26 mai.

Mihai Sora te scoate la vot: gestul simplu, dar extrem de puternic pe care l-a facut

Mihai Sora este unul dintre cei mai activi cetateni, in ciuda varstei inaintate. Totodata, este unul dintre promotorii democratiei, fiind prezent la majoritatea protestelor din ultima perioada. Acum, Mihai Sora se preocupa de alegeri europarlamentare si te face sa-ti fie jena ca esti lenes. Mihai Sora a votat pe 26 mai la aceste alegeri europarlamentare [] .

Mihai Sora indeamna romanii sa iasa la vot: Nimic nu e mai periculos pentru democratie decat nepasarea. Cand nu-ti pasa de viata celor din jurul tau, de fapt nu-ti pasa nici de viata ta

Nimic nu mi se pare mai periculos pentru democratie decat nepasarea, sustine Mihai Sora, intr-o noua postare in care indeamna romanii sa iasa la vot. Dragi prieteni, vorbiti cu cei din jur, cu p.

VIDEO Doi tineri frizeri din Oradea au facut un film prin care indeamna lumea sa mearga la vot. Pai daca m-ai lasat sa aleg in locul tau, eu ce sa-ti fac?

Doi tineri de la un salon de estetica masculina din Oradea au realizat un filmulet in care indeamna lumea sa mearga la vot, prezentand, prin intermediul unei scenete amuzante, ce poate iesi cand clientii se lasa pe mana frizerului in loc sa spuna ce vor.

Mihai Sora: Am votat. DA. DA. Pentru demnitate, cinste, dreptate

Filosoful Mihi Sora anunta ca a votat, inclusiv pentru referendum, spunand ca a facut-o pentru copii, pentru Europa si pentru tot ce ne tine impreuna, pentru demnitate, cinste, dreptate.

Mihai Sora: Fiecare vot conteaza si om cu om putem schimba o tara, o putem ridica din necazurile in care astazi se zbate

Mihai Sora a transmis un mesaj audio pe Facebook in care indeamna oamenii sa mearga la vot, pentru ca om cu om pot schimba tara.

VIDEO Presedintele Iohannis ii indeamna pe romani sa voteze pentru o justitie dreapta si o buna guvernare

Presedintele Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa mearga duminica la vot pentru o justitie dreapta, o buna guvernare si o Romanie europeana.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Mihai Fifor, prima declaratie dupa vot: Am votat astazi pentru ca Romania safie o tarademnasi respectatain Europa

Senatorul Mihai Fifor, fostul ministru al Apararii,a facut primele declaratii dupa ce a fost sa voteze la alegerile europarlamentare. Am votat astazi pentru ca Romania safie o.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )