Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mihai Sora ii da o PALMA lui Liviu Dragnea, dupa fanteziile liderului PSD privind deratizarea: Jesuissobolan

B1 B1,
Mihai Sora ii da o PALMA lui Liviu Dragnea, dupa fanteziile liderului PSD privind deratizarea: Jesuissobolan

Scriitorul si filozoful Mihai Sora reactioneaza dupa declaratiile din ultima vreme ale liderului PSD, Liviu Dragnea, despre sobolani. Ultima astfel de iesire a avut loc chiar in timpul mitingului de. continuă pe B1

Liviu Dragnea, dupa finala de la Roland Garros: O felicit pe Simona pentru victoria ei uriasa de astazi

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, a felicitat-o sambata dupa-amiaza pe Simona Halep pentru castigarea finalei de la Roland Garros, primul titlu de Grand Slam din.

Liviu Dragnea, dupa discursul presedintelui SUA: il felicit pe Donald Trump pentru efortul pe care il face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea l-a felicitat pe presedintele SUA, Donald Trump, pentru intalnirea cu liderul nord-coreean si lucrurile pe care le-au stabilit, spunand ca este un pas foarte important pentru construirea unei.

Mihai Sora, lectia despre extraordinarul sobolan: je suis sobolan

Dupa ce seful PSD a folosit in ultima vreme termenul sobolani pentru a-si eticheta adversarii politici si alti critici, inclusiv din zona societatii civile, filosoful Mihai Sora a postat pe pagina sa de Facebook un text in care subliniaza cateva caracteristici extraordinare ale mamiferului.

Membru CNA, autosesizare privind Sinteza Zilei cu Liviu Dragnea: Afirmatiile liderului PSD amintesc de anul 1990. Moderatorul nu a intervenit

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), s-a autosesizat cu privire la afirmatiile mincinoase, acuzatiile si amenintarile facute de Liviu Dragnea in emisiunea Sinteza zilei, fara ca moderatorul Mihai Gadea sa intervina, fapt ce incalca legislatia audiovizualului.

Liviu Dragnea, despre suspendarea presedintelui: Nu putem lasa ca o decizie CCR sa nu fie aplicata. Se poate ajunge la orice

Liviu Dragnea a fost invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Editie Speciala. Liderul PSD a vorbit si despre ce a insemnat mitingul PSD si ce urmeaza. Simt aceeasi emotie ca aseara, a fost o emotie.

Mihai Sora: Oamenii in toata firea, intregi la minte, nu au nicio scuza cautionand o banda de hoti, servindu-i si ascultand orbeste directivele lor

Filosoful Mihai Sora scrie, pe Facebook, ca oamenii in toata firea, intregi la minte, nu au nicio scuza cautionand o banda de hoti, servindu-i si ascultand orbeste directivele lor. El spune ca in aceste zile cuvantul-cheie este demnitate.

Liviu Dragnea vorbeste deschis despre suspendarea lui Iohannis, dupa mitingul PSD: Noi am spus ca suntem hotarati sa mergem pana la capat

Dupa ce a a reusit sa scoata aproximativ 150. 000 de oameni in strada, Liviu Dragnea nu mai are nicio rezerva si vorbeste deschis ca se va recurge la suspendarea lui Klaus Iohannis daca nu va pune in aplicare.

Liviu Dragnea, arogant dupa manifestatia de sambata: Asta a fost un miting mic, urmatorul va fi cel urias

Liviu Dragnea a inceputul sa prinda gustul manifestatiilor de amploare dupa mitingul de sambata seara din Piata Victoriei la care au participat aproximativ 150. 00 de oameni. Liderul PSD a afirmat arogant ca ac.

Liviu Dragnea, incident cu reprezentatii Miscarii Rezist dupa mitingul PSD

Liviu Dragnea a avut un incident cu reprezentantii Miscarii Rezist, dupa ce mitingul PSD s-a incheiat. Liderul PSD si-a facut cu greu loc printre cei care il.

Liviu Dragnea: Iohannis pastoreste acest sistem paralel

Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. Dupa Basescu, acum presedintele Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )