Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Sora, prima reactie la controversele aparitiei sale in reclama pentru eMAG: Vom povesti pe indelete despre vremurile de odinioara

Antena3 Antena3,
Mihai Sora, prima reactie la controversele aparitiei sale in reclama pentru eMAG: Vom povesti pe indelete despre vremurile de odinioara

Filosoful Mihai Sora a reactionat pe pagina sa de Facebook la criticile care i s-au adus, dupa ce a fost personajul principal in clipul lansat de eMag, clip ce marcheaza 30 de ani de la. continuă pe Antena3

Mihai Sora, prima reactie la acuzatiile despre trecutul sau

Filosoful Mihai Sora reactioneaza, dupa cateva zile in care a fost analizat si criticat, la scandalu.

Prima reactie a lui Mihai Sora dupa criticile starnite de campania eMAG: Vom vorbidespre frig, foame si frica sub cizma nazista si sub cizma bolsevica

Mihai Sora 102 ani) a reactionat in fata criticilor starnite de aparitia sa intr-o campanie prin care eMAG marcheaza 30 de ani de la Revolutie. Filosoful a povestit primul moment in care a simtit ca i-a fost ingradita libertatea si a promis ca va vorbi pe indelete si despre Ana Pauker si Teohari Georgescu, despre frig, foame si frica sub cizma nazista si sub cizma bolsevica.

Mihai Sora, reactie de zile mari dupa ce a fost criticat: Foame si frica sub cizma nazista

Mihai Sora a reactionat pe contul personal de Facebook, dupa ce a fost crititcat ca a jucat in clipul lansat de eMag care are ca scop marcarea a 30 de ani de la Revolutie. in postarea sa, filosoful scrie despre primul moment in care i s-a ingradit libertatea si precizeaza ca urmeaza sa ofere detalii .

Mihai Sora, reactie la scandalul momentului in online: Pauker, Poker, Pouker, Paucar, Paucher. PAPAYA TATAIA. Eu, unul, as fi scris TATAYA

Mihai Sora raspunde ironic atacurilor ce l-au vizat de cand a filmat un clip publicitar in care povesteste ororile suferite in timpul regimului comunist. Filosoful a fost acuzat de mai multe voci publice ca nu.

Cateva observatii in jurul cazului Mihai Sora

Prin aparitia in reclama de la eMAG, Mihai Sora a starnit, involuntar, o intreaga campanie impotriva sa. De la stanga extrema) la dreapta extrema) multi indignati s-au apucat sa-i scormoneasca trecutul si sa dea lectii despre cum trebuia se poarte Sora in trecut, ce nu) trebuia sa faca in ultimii ani sau zilele acestea. Si l-au asociat cu personaje odioase din istoria recenta, i-au atribuit calitati pe care nu le-a avut, l-au facut responsabil moral de fapte pe care nu le-a comis.

Un nou atac extrem de dur la adresa lui Mihai Sora. Un politician lanseaza acuzatii grave

Un politician a lansat un nou atac extrem de dur la adresa lui Mihai Sora. Mesajul plin de acuze vine in urma unei campanii publicitare in care acesta a participat, de la eMag. Clipul cu Mihai Sora a starnit un val de reactii, dar si controverse, nu doar in mediul online. Nou atac extrem de .

Mihai Sora si Libertatea ca un Mag

Lume flamanda dupa moralitate pura, influensari si tate de maidan trag de trei zile cu mitraliera de vorbe in Mihai Sora, om cat veacul ca varsta si ca performanta intelectuala. Motivul? Aparitia lui Sora in campania EMag libertate in fiecare zi. Unii zic ca s-a pus Sora pe vandut chiloti si cratite, altii ca venerabilul face tone de bani si-n sfarsit, vai, cei mai infocati o zic cam asa: comunistu dracului cum poate el sa ne povesteasca ce-a fost in comunism? Pai, ce, ba, se compara el cu dizidentii Goma, Doina Cornea? Mintea-saorma si prostia fac un spectacol inutil pe retelele de socializare, inca o data. Uite de ce spotul Sora-Libertate nu trebuie interzis, ars, demonizat.

Fiul lui Mihai Sora reactioneaza in fata atacurilor infame starnite de campania eMAG: Nu a comis niciodata vreo actiune politica reprobabila

Muzicianul Tom Sora, fiul filosofului Mihai Sora, a reactionat dupa ce tatal sau a fost aspru criticat pentru aparitia in campania eMAG ce marcheaza 30 de ani de la Revolutie. El considera ca tatal sau este supus unor atacuri infame, demonteaza acuzatiile ce i-au fost aduse si afirma ca tatal sau nu a comis vreo actiune politica reprobabila.

Fiul lui Mihai Sora: Tata a fost obligat sa lucreze cu Ana Pauker. A fost un ordin!

Atacurile la adresa filosofului Mihai Sora, dupa filmarea unui clip publicitar in care acesta povesteste ororile suferite in timpul regimului comunist, il fac pe fiul acestuia, Tom Sora, sa reactioneze.

Theodor Paleologu (PMP): Afectiunea si respectul meu pentru Mihai Sora au ramas nestirbite

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a subliniat ca afectiunea si respectul sau pentru Mihai Sora au ramas nestirbite, in contextul in care aparitia filosofului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )