Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mihai Tatulici: Codul rosu e legalizarea faptului ca e mai buna isteria pentru guvernare, decat abordarea normala a iernii (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Tatulici: Codul rosu e legalizarea faptului ca e mai buna isteria pentru guvernare, decat abordarea normala a iernii (VIDEO)

Jurnalistul Mihai Tatulici a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca Guvernul a apelat la codul rosu de ninsoare doar pentru a cheltui bani din bugetul statului fara. continuă pe B1

ANM: Viscolul de miercuri nu va fi la fel de puternic, codul rosu va fi emis doar daca va fi nevoie

Viscolul asteptat pentru miercuri, inclusiv in Bucuresti, nu va fi la fel de puternic precum cel de sambata, iar codul rosu nu va fi emis decat daca vor fi un strat de zapada de 50 centimetri, a transmis.

Subiectele Zilei: Deszapezirea, o afacere pentru firmele de casa ale PSD; Cum era Codul Rosu in Epoca de Aur; Fost comisar al Garzii Financiare: In Romania se fura anual miliarde de euro cu sprijinul politicienilor

Reportaj din troienele Romaniei. Am crezut ca mor sub trei metri de zapada!Nameti mai mari decat casele, pluguri scoase in drum, in chip. Cat pierd transportatorii din cauza viscolului. Doua milioane de euro stau blocati la Mama Mare in Bacau. Marfa in valoare de aproape.

UPDATE. OPT judete sub cod portocaliu. CODUL ROSU din trei judete: Buzau, Vrancea si ...

UPDATE: Vicepremierul Liviu Dragnea: luni dimineata ii voi propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol. UPDATE: Mariana Georgescu, ANM: Temperaturile sunt foarte scazute in zonele sub avertizare La noapte vor cobori la -10 grade, insa, din cauza vantului se vor simti - 20, -25 de grade. De miercuri se intoarce viscolul. Mircea Dusa, despre situatia de la Robeasca: Se actioneaza din .

Caru' cu Vedete: Noapte de cartonas rosu pentru cel mai cuminte fotbalist roman. Vlad Chiriches a baut pana a cazut in zapada; Irinel Columbeanu se insoara cu adolescenta? Iata ce l-a dat de gol; Fosta sotie vrea sa-l bage pe Sisu la puscarie

Ce s-a ales de omul care a scos mai multi oameni din casa ca la Revolutie! L-am gasit pe cutremuratorul cutremurolog Vergil Hincu. Tonciu se mangaie in zonele intime cu gandul la Mitea! Fanii au innebunit. Andreea Tonciu este innebunita dupa iubitul ei, fotbalistul.

Premiile Grammy: Daft Punk, cel mai bun album si cea mai buna melodie a anului

Duo-ul francez Daft Punk a castigat cel mai prestigioase trofee in a 56-a gala a premiilor Grammy Awards, impunandu-se in special la categoriile cea mai buna inregistrare a anului si cel mai bun album al anului, cu Random Access Memories, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )