Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mihai Tudose, aluzie sarcastica la adresa lui Dancila: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose, aluzie sarcastica la adresa lui Dancila: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier al PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a ironizat-o, duminica, pe Viorica Dancila, transmitand sarcastic ca, printre altele, a votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice. Tudose a facut astfel aluzie la faptul ca Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, nu a stiut cum se calculeaza aria cercului, desi a sustinut ca a dat meditatii la matematica si a terminat facultatea cu media 9. continuă pe Hotnews

Declaratia zilei. Mihai Tudose: Am votat pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier PSD Mihai Tudose lasa de inteles ca a votat cu Klaus Iohannis in finala prezidentiala. Europarlamentarul ProRomania nu a rata ocazia sa o ironizeze pe Viorica Dancila.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Mihai Tudose a votat la Bruxelles: Am votat pentru Romania si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat, duminica, la Bruxelles, pentru Romania. Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematicea scris Tudose, pe Facebook.

ALEGERI PREZIDENTIALE. Mihai Tudose, ironii dupa vot: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat la Ambasada din Bruxelles. Pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul a aruncat si o ironie. Am votat la Bruxelles.

Mihai Tudose, la iesirea de la urne: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat, duminica, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, la Bruxelles, acolo unde locuieste de cand a fost ales europarlamentar din partea Pro Romania. Tudose a ironizat-o pe.

Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa Vioricai Dancila: Este specialitatea Partidului Comunist

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur pe Viorica Dancila, dupa ce, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor, a pierdut dramatic alegerile. Aceasta diferenta la care Viorica Dancila a pierdut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )