Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mihai Tudose, la Antena 3: Sunt discutii destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador; Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose, la Antena 3: Sunt discutii destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador; Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG

Premierul Mihai Tudose a dezvaluit joi seara, intr-un interviu acordat Antenei 3, ca fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador. Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta, a declarat Tudose. Vorbind despre Legile Justitiei, Tudose spune ca este nevoie de o dezbatere publica, da garanatii ca nu se va apela la ordonante de urgenta, dar refuza sa se pronunte asupra modificarilor. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, interviu pentru Antena 3: Sunt discutii destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador; Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG

Premierul Mihai Tudose adezvaluit joi seara, intr-un interviu acordat Antenei 3, ca ca fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador. Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta, a declarat Tudose. Vorbind despre Legile Justitiei, Tudose spune ca este nevoie de o dezbatere publica, da garanatii ca nu se va apela la ordonante de urgenta, dar refuza sa se pronunte asupra modificarilor, in special asupra celei care ii ia dreptul presedintelui de a numi procurorul general si procurorul sef al DNA.

intalnire cruciala la Guvern: Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, chemat la raport de Mihai Tudose (VIDEO)

Intalnire cruciala luni la Palatul Victoria. Premierul Mihai Tudose l-a chemat la raport pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. La discutii participa si liderul PSD, Liviu Dragnea, proaspat.

Mihai Tudose, interviu pentru Antena 3: Noul proiect pe Legile Justitiei trebuie supus mai intai dezbaterii publice. Nu vom apela la OUG/ Sa vedem daca Schengen mai e de actualitate/ Vom cumpara si elicoptere civile de la Ghimbav

Antena 3 difuzeaza la aceasta ora un interviu inregistrat de la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose. Vorbind despre Legile Justitiei, Tudose spune ca este nevoie de o dezbatere publica, da garanatii ca nu se va apela la ordonante de urgenta, dar refuza sa se pronunte asupra modificarilor, in special asupra celei care ii ia dreptul presedintelui de a numi procurorul general si procurorul sef al DNA. Din nou pauza si comentarii in studio. Cui credeti ca i se cere parerea? Lui Florin Iordache. care spune ca protestele nu isi au locul acum deoarece urmeaza dezbaterea publica si apoi n Parlamentinterviu in desfasurare.

Mihai Tudose: Ministrul Justitiei va finaliza pana la 1 septembrie pachetul de legi privind reforma justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta pana la 1 septembrie pachetul de legi privind justitia, a anuntat, duminica seara, premierul Mihai Tudose la Antena 3, subliniind ca acesta are o misiune foarte, foarte grea: Nu, stiu, pot sa fiu multumit sau nemultumit de domnul Toader. ) Are o sarcina foarte, foarte grea: de a finaliza acel pachet de reforma a justitiei, a afirmat Tudose, citat de Agerpres.

Mihai Tudose avertizeaza in privinta sigurantei banilor depusi in banci: Premierul NU are niciun cont bancar

Premierul Mihai Tudose i-a avertizat pe romani ca nu stie cat de siguri sunt banii depusi in bancile cu pierderi. Cu toate acestea, potrivit declaratiei sale de avere, seful Guvernului nu are.

INTERVIU EXCLUSIV. Premierul Mihai Tudose, DEZVALUIRI iN PREMIERA despre noile legi ale Justitiei

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre noile legi ale Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader, intr-un interviu acordat inexclusivitatelui Mihai Gadea. intrebat daca este.

Mihai Tudose: E o cale lunga pana la noile legi ale Justitiei

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre noile legi ale Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader, intr-un interviu acordat inexclusivitatelui Mihai Gadea. intrebat daca este.

Mihai Tudose, despre intalnirea cu Emmanuel Macron: Nu avem o relatie de clienti, ci de parteneriat

Premierul Mihai Tudose a vorbit despre intalnireatete-a-tete pe care a avut-o cu presedintele francez Emmanuel Macron, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai.

Premierul Mihai Tudose, in inspectie la noul centru pentru pasapoarte deschis intr-un mall(VIDEO)

Premierul Mihai Tudose a mers luni dimineanta in inspectie la doul sediu al Directiei de pasapoarte, de la un mall din Capitala, informeaza B1 TV. Tudose s-a aratat multumit de situatia de la nou.

intalnire intre Emmanuel Macron si premierul Mihai Tudose, la Vila Lac 1

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a ajuns joi dupa amiaza la Vila Lac 1 unde are programat un dejun de lucru cu prim-ministrul roman Mihai Tudose, in contextul vizitei oficiale de o zi pe care o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )