Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mihai Tudose: Nu dati vina pe Anisie.. e nevinovata!!! Nu intelege nimic din ce se intampla cu ea!!!

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: Nu dati vina pe Anisie.. e nevinovata!!! Nu intelege nimic din ce se intampla cu ea!!!

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose acuza Guvernul Orban ca a cheltuit 265 de milioane de euro pentru buna functionare a invatamantului in pandemie, insa fara niciun rezultat. continuă pe Antena3

Motivul pentru care PSD nu a construit cele opt spitale regionale promise. Mihai Tudose: Liviu Dragnea e de vina

Fostul premier Mihai Tudose a explicat miercuri la Adevarul Live motivele pentru care PSD nu a reusit sa construiasca niciunul dintre cele opt spitale regionale promise in programul de guvernare al social-democratilor din 2016. Potrivit acestuia, la finalul mandatului sau Liviu Dragnea ar fi dat inapoi proiectele pentru a le implementa prin parteneriat public-privat, si nu cu ajutorul fondurilor europene.

Mihai Tudose (PSD) spune ca la Braila nu se inchid pietele: Este o masura care nu are nimic de-a face cu realitatea romaneasca

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a anuntat, luni, ca la Braila nu se inchid pietele, targurile si oboarele, acuzand totodata Guvernul ca este desprins de realitate prin luarea acestei masuri. El a adaugat.

Mihai Tudose: M**e PSD e un pistol cu apa pe langa ura care se aduna fata de PNL. Afisele cu Ponta si Tariceanu imi dau impresia unui omagiu Walt Disney

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a vorbit miercuri la Adevarul Live despre erodarea PNL la guvernare, afirmand ca partea aia cu puncte puncte PSD e ca un pistol cu apa pe langa ura ce se acumuleaza acum pentru PNL. Totodata, acesta a comentat si alianta dintre Ponta si Tariceanu, fiind sigur ca acestia nu vor intra in Parlament. Daca fac 4% e bine, dar nu cumva sa faca 3 si sa piarda si banii de campanie, ceea ce n-ar fi rau, a spus Tudose.

Mihai Tudose vine la Adevarul Live de la ora 12.00. Cum arata programul de guvernare al PSD

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose va fi prezent miercuri de la ora 12. 00 la Adevarul Live, unde va vorbi despre programul de guvernare al social-democratilor si strategia pentru alegerile parlamentare.

Mihai Tudose critica guvernul Orban pentru situatia din invatamant: Suntem in scenariul mai intai taiem si apoi masuram

Fostul premier Mihai Tudose a criticat miercuri guvernul Orban pentru situatia din invatamant, adresand Executivului mai multe intrebari privind modul in care s-au cheltuit cele 265 de milioane de euro alocate pentru educatie.

Mihai Tudose: Avem cel putin 5 solutii pentru prim-ministru.Maine lansam programul de guvernare

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a anuntat ca social-democratii vor lansa marti la Romexpo programul de guvernare al partidului. El a mai spus ca nu va fi avansat un nume privind propunerea de premier inaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, insa daca romanii vor acord increderea PSD, exista cel putin cinci persoane care sunt capabile sa ocupe functia de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )