Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mihai Tudose: Nu il demit pe Bodog astazi si nici maine

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: Nu il demit pe Bodog astazi si nici maine

Premierul Mihai Tudose a discutat cu ministrul Sanatatii. Premierul Romaniei a declarat ca nu il va demite pe Florian Bodog. Daca sistemul este imperfect, modificam sistemul, daca este vorba de. continuă pe Antena3

Tudose: Nu-l demit pe Bodog azi. Si nici maine

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri ca nu-l va demite astazi pe ministrul Sanatatii, Florin Bodog. Nu-l demit azi. Si nici maine, a spus Tudose.

Ministrul Sanatatii a scapat de remaniere. Mihai Tudose: Nu il demit pe Bodog azi si nici maine (VIDEO)

Florian Bodog poate rasufla usurat. Premierul Mihai Tudose a anuntat ca nu va efectua nicio remaniere si ca Florian Bodog va ramane ca ministrual Sanatatii, asta dupa ce a primit raportul pe care.

Mihai Tudose, iesire nervoasa dupa un mesaj al opozitiei

Premierul Mihai Tudose a reactionat nervos, dupa ce liderii PNL au precizat public ca actualul Guvern nu se incadreaza in tinta de deficit bugetar. Premierul sustine ca astea sunt niste.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, ii prezinta premierului raportul privind situatia vaccinurilor si epidemia de rujeola. Premierul: Nu il demiti nici azi, nici maine

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, ii prezinta, miercuri, premierului Mihai Tudose raportul privind situatia vaccinurilor.

Florian Bodog, aproape sa fie demis de Mihai Tudose: Premierul i-a dat ultimatum doua zile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, are termen pana joi pentru a prezenta raportul privind campania de constientizare asupra necesitatii vaccinarii copiilor. Premierul Mihai Tudose i-a transmis acestuia c.

Mihai Tudose, despre problema vaccinarii: Cand condamni copilul la moarte, nu stiu in ce masura mai sunt drepturi parintesti

Mihai Tudose a vorbit despre discutiile pe care l-a avut cu Mihai Bodog, referitoare la problema vaccinarii. Premierul i-a solicitat ministrului Sanatatii sa inceapa o campanie sustinuta pentru a.

Premierul Mihai Tudose le-a cerut ministrilor sa prezinte joi lista cu persoanele care se vor ocupa de pregatirea pentru presedintia Consiliului UE

Premierul Mihai Tudose le-a cerut ministrilor ca in sedinta de guvern de maine n. red. joi) sa prezinte listele complete cu persoanele desemnate sa faca parte din grupurile de lucru ministeriale de pregatire a mandatului Romaniei la presedintia Consiliului Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat al Guvernului. O alta decizie luata se refera la locatiile in care vor fi organizate evenimentele Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Pentru reuniunile informale la nivel de ministri, care vor avea loc la Bucuresti, s-a stabilit ca locatie Palatul Parlamentului.

Premierul Mihai Tudose este nemultumit de activitatea sefului Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale- Surse

Premierul Mihai Tudose se declara nemultumit de activitatea actualului presedinte al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), Aurel Gheorghe, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. De altfel, colaborarea dintre cei doi nu ar fi fost foarte buna nici in perioada in care Mihai Tudose detinea functia de ministru al economiei.

Fara taxa de solidaritate si contributii mutate la angajat. Premierul a anuntat ca masurile nu vor fi puse in practica: Putem sa trecem la discutate si uitate

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca Guvernul nu va mai introduce nici taxa de solidaritate nici masura prin care contributiile urmau sa fie mutate la angajat.

Premierul Mihai Tudose se va intalni cu sindicatele din politie

Premierul Mihai Tudose se va intalni, astazi, cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie pentru a discuta despre statutul politistilor, despre drepturile si obligatiile acestora, astfel incat situatii similare celei din Suceava, unde un politist a fost ucis intr-o gara in timp ce patrula, sa fie evitate, potrivit unor surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )