Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mihai Tudose, despre relatia cu Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mihai Tudose, despre relatia cu Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit

Relatia lui Mihai Tudose cu Liviu Dragnea a inceput sa scartaie. Premierul spune ca nu are ce sa ii reproseze liderului PSD, insa relatia lor nu este intr-un moment fericit in acest moment. continuă pe Wall-Street Ro

Mihai Tudose anunta posibila ruptura de Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Premierul Mihai Tudose a admis luni seara ca exista probleme in relatia pe care o are cu liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce seful sau pe linie de partid negase existenta unor astfel de probleme.

RUPTURA la varful PSD. Mihai Tudose, despre Dragnea: N-as putea sa spun ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Scandalul de la varful coalitiei guvernamentale se confirma. Chiar premierul Mihai Tudose a afirmat intr-o emisiune la Antena 3 ca relatia dintre acesta si seful PSD nu este deloc una.

Premierul Mihai Tudose, despre Legile Justitiei: Cred ca ar trebui duse direct la Parlament

Prim-ministrul Mihai Tudose considera ca proiectele de lege pe tema justitiei ar trebui trimise la Parlament, acolo unde sa fie amplu dezbatute. Cred ca legile ar trebui duse direct la Parlament a.

Mihai Tudose, despre investitii: Anul viitor vom avea mai multe fonduri pentru investitii decat anul acesta

Premierul Tudose sustine ca incepand cu anul viitor fondurile pentru investitii vor fi mai multe decat anul acesta. Anul viitor vor fi facute mai multe investitii decat anul.

Mihai Tudose a confirmat tensiunile dintre el si Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Premierul Mihai Tudose a recunoscut ca exista tensiuni intre el si presedintele PSD, Liviu Dragnea si pare sa creada ca in spatele unui sondaj realizat de institutul sociologului Mihai Pieleanu se.

Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi doi

ACTUALIZARE 22:35 Ponta: Daca Tudose are curaj acum, poate salva PSD si guvernarea Victor Ponta sustine ca daca premierul Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD si guvernarea. ------------ Premierul Mihai Tudose a declarat, in aceasta seara, ca relatia sa cu Liviu Dragnea nu se afla intr-un moment fericit, iar lucrurile vor fi lamurite maine cu liderul PSD, intr-o discutie barbateasca.

Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi doi

Premierul Mihai Tudose a declarat, aseara, ca relatia sa cu Liviu Dragnea nu se afla intr-un moment fericit, iar lucrurile vor fi lamurite astazi cu liderul PSD, intr-o discutie barbateasca.

Dragnea: Nu am nicio problema in relatia cu Mihai Tudose

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu are nicio problema in relatia sa cu premierul Mihai Tudose si ca nu este interesat de sondaje in perioada dintre campaniile electorale. Eu,.

Chirica, despre relatia Tudose - Dragnea: Ori de cate ori un premier nu iti raspunde la comenzi iti dai jos propriul tau Guvern prin motiune de cenzura?

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a afirmat ca premierul Mihai Tudose nu va raspunde la comenzile venite de la presedintele PSD Liviu Dragnea in mod lipsit de ratiune, considerand ca Tudose nu este la fel de maleabil cum era Sorin Grindeanu. El considera ca Tudose nu va demisiona.

Dragnea: Din cate stiu eu nu este o criza in partid. Din partea mea, relatia cu Mihai Tudose este ca la inceput, cand l-am propus premier - de sustinere/ Remanierile sunt decise in partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, inainte de intalnirea informala a conducerii partidului de la sediul din Kiseleff, ca, din partea sa, relatia cu Mihai Tudose este cea de la inceput, de sustinere, si ca nu crede ca in PSD este o criza. In plus, Dragnea a subliniat ca o remanirere trebuie decisa in partid, refuzand sa raspunda daca este sau nu de acord cu remanierea din guvern a ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )