Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose: George Soros nu are interese la noi, Dumnezeule! (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Tudose: George Soros nu are interese la noi, Dumnezeule! (VIDEO)

PSD se teme de George Soros. Premierul Mihai Tudose se declara convins ca miliardarul s-ar afla in spatele atacurilor aparute la adresa PSD. Liviu Dragnea a fost mult mai categoric. George Soros este dusmanul. continuă pe B1

Bogdan Stan are la dispozitie o luna pentru a-si dovedi eficienta la sefia ANAF

Premierul Mihai Tudose a afirmat azi, la Parlament, ca presedintele ANAF, Bogdan Stan, are la dispozitie o luna pentru a-si dovedi eficienta la conducerea institutiei, in conditiile in care a primit o fisa de parcurs, iar daca o va respecta, toata lumea va fi multumita.

Mihai Tudose, ironii la adresa lui George Soros: Dumnezeule, nu are interese nicaieri. Este Crucea Rosie. Destabilizeaza partidul si tara

Premierul Mihai Tudose a afirmat ironic luni, la Parlament, ca omul de afaceri american George Soros nu are interese in Romania, deoarece este Crucea Rosie, dar destabilizandu-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea, destabilizeaza atat partidul, cat si tara.

Premierul Mihai Tudose, despre George Soros: Destabilizand presedintele PSD, destabilizezi si partid, si coalitie de guvernare, si Guvern

Premierul Mihai Tudose considera ca se incearca destabilizarea sefului PSD, Liviu Dragnea, si, implicit, a formatiunii si coalitiei de guvernare.

Dragnea: Ancheta DNA nu are nicio legatura cu mine, eu nu am afaceri in Brazilia; totul pleaca de la George Soros

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ancheta DNA privind aspecte publicate in urma investigatiei jurnalistice a Rise Project nu il vizeaza, deoarece el nu are nicio afacere in Brazilia si nu a transferat bani in aceasta tara, totul pornind de la George Soros, care este, in opinia sa, un personaj malefic.

Ministerul de Externe al Israelului il critica pe miliardarul George Soros, inainte ca premierul Netanyahu sa mearga in vizita in Ungaria

Ministerul de Externe al Israelului a emis un comunicat in care il denunta pe miliardarul american George Soros, o actiune ce pare destinata sa apropie Israelul de Ungaria inaintea vizitei de saptamana viitoare la Budapesta a prim-ministrului Benjamin Netanyahu.

Premierul Mihai Tudose are un nou consilier

Dumitru-Remus Vulpescu a fost numit consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose pentru Strategia de Dezvoltare Economica Integrata. Potrivit deciziei premierului, activitatea lui Dumitru-Remus.

George Soros, raspuns pentru Liviu Dragnea: Sunt oponentul celor care... (VIDEO)

Miliardarul George Soros e dusmanul PSD si al lui Liviu Dragnea. A spus-o raspicat duminica chiar Liviu Dragnea. Acesta sustine ca afaceristul s-ar afla in spatele unei campanii de denigrare a sa si a.

Liviu Dragnea: Tot raul vine de la George Soros. Vor doar sa ma inlature pe mine si sa distruga PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca marele sau dusman si al PSD-ului este miliardarul american George Soros.

Orban: George Soros vrea sa aduca un milion de migranti in Europa cu sprijinul UE

Premierul ungar, Viktor Orban, a afirmat, intr-un interviu pentru radioul public, ca Bruxellesul aplica planul lui George Soros privind imigratia si ca cetatenii unguri ar trebui informati in.

Mihai Tudose pleaca, luni, la Bruxelles, in prima sa vizita externa in calitate de premier. Cu ce lideri se va intalni

Prim-ministrul Mihai Tudose va efectua, luni si marti, o vizita la Bruxelles, unde va avea intrevederi cu oficiali europeni, potrivit Biroului de presa al Guvernului. Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, si cel al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sunt doi dintre oficialii cu care se va intalni Tudose.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )