Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mihai Tudose: Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR, pe care sa le dea in administrare Primariei Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose: Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR, pe care sa le dea in administrare Primariei Capitalei

Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR pe care sa le dea in administrare Primariei Capitalei, a declarat, luni seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. El a spus ca s-a suit pe pereti cand a auzit care este pretul cu care BNR le-a scos la vanzare, 30 de milioane de euro, si ca i se pare o crima ce se intampla. continuă pe Hotnews

Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR, pe care sa le dea in administrare Primariei Capitalei

Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR pe care sa le dea in administrare Primariei Capitalei, a declarat, luni seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. El a spus ca s-a suit pe pereti cand a auzit care este pretul cu care BNR le-a scos la vanzare, 30 de milioane de euro, si ca i se pare o crima ce se intampla.

Mihai Tudose, planuri mari cu Arenele BNR. Cine vrea sa le cumpere si cine sa le administreze

Premierul Mihai Tudose spune ca Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR pe care sa le dea in administrarea Primariei Capitalei. Mihai Tudose a precizat ca a discutat despre acest subiect cu Simona Halep, Ion.

Zamfir: Isarescu a spus ca da Arenele BNR gratis si o veste mai buna ca asta nu se putea

ACTUALIZARE 19:52 Zamfir: Saptamana viitoare ii voi invita la Comisie atat pe reprezentantii BNR, cat si pe cei ai institutiilor interesate de Arenele BNR Senatorul Daniel Zamfir a anuntat in aceasta seara ca saptamana viitoare ii va invita la Comisia Economica atat pe reprezentantii Bancii Centrale, cat si pe cei ai institutiilor interesate de baza sportiva Arenele BNR. ----------- Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, este deschis la posibilitatea ca baza Arenele BNR sa revina sportului, a declarat astazi presedintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Daniel Zamfir.

Mihai Tudose, la Antena 3: Ultimul sondaj e o facatura. Am spus intr-un cerc de 3-4 persoane ca imi dau demisia daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit/ Procurorii nu fac dosare pe banda rulanta persoanelor nevinovate

Premierul Mihai Tudose este invitat luni seara in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Premierul spune ca nu este intr-un moment fericit al relatiilor cu Dragnea si ca va demisiona daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit in sondaje, sustine ca salariile nu vor scadea, dar ca nu ii poate opri nimeni pe privati sa scada salariile si azi, garanteaza ca nu ne vom imprumuta de la FMI si ii acuza ca daca vor gresi si a treia prognoza s-ar putea sa nici nu mai vorbeasca cu ei. Tudose anunta mai mult bani de investitii decat anul acesta, dar nu avanseaza nicio suma, ba chiar recunoaste ca in acest an nu s-a facut mare lucru. Totul pentru Tudose: Invitati prin telefon Ion Tiriac, Gica Hagi si Gica PopescuTudose, raspuns pentru Mircea Badea care l-a intrebat daca orice procuror poate face discretionar remaniere: Eu nu cred ca e vreun procuror care sa faca dosare pe banda unor nevinovati doar ca sa fie remaniat guvernul.

LIVE TEXT Mihai Tudose, la Antena 3: Ultimul sondaj e o facatura. Am spus intr-un cerc de 3-4 persoane ca imi dau demisia daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit/ Nu ne vom imprumuta la FMI. Au fost incorecti. S-ar putea sa nici nu mai vorbi

Premierul Mihai Tudose este invitat luni seara in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Premierul spune ca nu este intr-un moment fericit al relatiilor cu Dragnea si ca va demisiona daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit in sondaje, sustine ca salariile nu vor scadea, dar ca nu ii poate opri nimeni pe privati sa scada salariile si azi, garanteaza ca nu ne vom imprumuta de la FMI si ii acuza ca daca vor gresi si a treia prognoza s-ar putea sa nici nu mai vorbeasca cu ei. Tudose anunta mai mult bani de investitii decat anul acesta, dar nu avanseaza nicio suma, ba chiar recunoaste ca in acest an nu s-a facut mare lucru. Emisiunea este in desfasurare. Vezi principalele declaratii ale prim-ministrului.

LIVE TEXT Mihai Tudose, la Antena 3: Ultimul sondaj e o facatura. Am spus intr-un cerc de 3-4 persoane ca imi dau demisia daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit/ Nu ne vom imprumuta la FMI. Au fost incorecti. S-ar putea sa nici nu mai vorbi

Premierul Mihai Tudose este invitat luni seara in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Premierul spune ca nu este intr-un moment fericit al relatiilor cu Dragnea si ca va demisiona daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit in sondaje, sustine ca salariile nu vor scadea, dar ca nu ii poate opri nimeni pe privati sa scada salariile si azi, garanteaza ca nu ne vom imprumuta de la FMI si ii acuza ca daca vor gresi si a treia prognoza s-ar putea sa nici nu mai vorbeasca cu ei. Tudose anunta mai mult bani de investitii decat anul acesta, dar nu avanseaza nicio suma, ba chiar recunoaste ca in acest an nu s-a facut mare lucru. Totul pentru Tudose: Invitati prin telefon Ion Tiriac, Gica Hagi si Gica PopescuEmisiunea este in desfasurare. Vezi principalele declaratii ale prim-ministrului.

Premierul Mihai Tudose vrea o remaniere guvernamentala: Cel putin doi ministri ar putea sa paraseasca Guvernul

Premierul Mihai Tudose ia in considerarea o remaniere guvernamentala, care va avea loc in aceasta saptamana. Saptamana aceasta voi lua niste decizii dure sau necesare. Sunt cel.

Zamfir: Isarescu a spus ca da Arenele BNR gratis si o veste mai buna ca asta nu se putea

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, este deschis la posibilitatea ca baza Arenele BNR sa revina sportului, a declarat astazi presedintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Daniel Zamfir.

Premierul Mihai Tudose, la Sinteza Zilei, despre situatia Arenelor BNR: E o crima ce se intampla acolo, baza sportiva ar trebui sa treaca la Primaria Capitalei

Premierul Mihai Tudose ia atitudine in scandalul dintre Ion Tiriac si BNR pe tema Arenelor BNR, scoase din circuitul sportiv si lasate in paragina. Invitat la Sinteza Zilei, in emisiunea Sinteza Zi.

Mihai Tudose afirma ca eventuale probleme de imagine ale Guvernului ar putea fi provocate si de ministrii care au probleme penale si anunta o mica remaniere: Sunt cel putin inca doi ministri pe care am sa ii rog sa plece din guvern

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, la Antena 3, o mica remaniere care va avea loc in aceasta saptamana, precizand ca sunt cel putin doi ministri pe care o sa ii invite sa plece din Guvern. Intrebat daca problemele de imagine sugerate de recentul sondaj Avangarde ar putea fi provocate si de prezenta unor ministri cu probleme penale in Guvern, Tudose a raspuns: Da.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )