Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, pe Facebook, ca a primit asigurari din partea managerului Coca-Cola Romania ca aceasta companie nu va reduce salariile ca urmare a transferului contributiilor, dovada a faptului ca Guvernul nu traieste intr-o lume paralela, asa cum reclama unii sindicalisti. continuă pe România Liberă

Premierul Mihai Tudose ne-a asigurat ca Guvernul va accelera implementarea memorandumului

Conducerea companiei KazMunaiGaz, proprietarii Grupului Rompetrol KMGI), si cea a companiei chineze CEFC, care va achizitiona pachetul majoritar al Rompetrol, au avut joi o intalnire cu premierul Mihai Tudose si cu ministrii Energiei, Economiei si Finantelor, care i-au asigurat ca vor de urgenta demersurile pentru implementarea memorandumului agreat cu statul roman in 2013, a declarat, ieri, Azamat Zhangulov, senior vicepresedinte al KazMunaiGaz, intr-o conferinta de presa.

Santajeaza oare premierul Mihai Tudose unele companii private?

Santajeaza oare premierul Mihai Tudose unele companii private? Sa spuna care sunt companiile cu probleme pentru care arunca in haos toti agentii economici corecti din economia romaneasca. Urmareste oare premierul ceva necurat prin repetatele avertismente publice pe care le transmite? se intreaba prim-vicepresedintele Partidului National Liberal PNL), Raluca Turcan, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Mihai Tudose, catre tinerii din PSD:Sa nu va vindeti visele, sa nu va negociati visele

Premierul Mihai Tudose, prezent duminica la congresul Tineretului Social Democrat TSD) care se desfasoara la Bucuresti, i-a indemnat pe tineri sa nu isi 'vanda' si sa nu isi 'negocieze' visele si sa isi aleaga o echipa de conducere care sa aduca plusvaloare partidului, informeaza Agerpres.

Mihai Tudose l-a demis pe secretarul de stat de la Transporturi, retinut de DNA

Premierul l-a demis pe Ninel Cercel, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, retinut vineri de procurorii anticoruptie. Decizia lui Mihai Tudose a fost publicata in Monitorul Oficial, informeaza.

Mihai Tudose l-a demis pe secretarul de stat Ninel Cercel

Premierul Mihai Tudose l-a demis vineri seara pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Cercel Ninel, care a fost retinut vineri seara de procurorii DNA sub acuzatia de santaj, au declarat, pentru HotNews. ro. surse guvernamentale.

Codrin Stefanescu: Mihai Tudose sa il demita pe Piperea pana joi, daca nu il demite CEX-ul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut luni premierului Mihai Tudose sa il demita pe consilierul sau Gheorghe Piperea, care la randul lui a cerut demisia sefului social-democratilor, Liviu Dragnea, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a lui Liviu Dragnea intr-un nou dosar.

Consilierul lui Mihai Tudose ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia

Gheorghe Piperea , consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, ii sugereaza lui Liviu Dragnea sa isi dea demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si sa isi rezolve problemele penale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )