Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mihai Tudose, ironic, dupa ce Guvernul a anuntat ca va creste acciza la carburant: Toata lumea este innebunita ca ia foc pompa de benzina

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose, ironic, dupa ce Guvernul a anuntat ca va creste acciza la carburant: Toata lumea este innebunita ca ia foc pompa de benzina

Premierul Mihai Tudose a comentat, vineri seara, intr-un interviu acordat postului Realitatea TV, decizia Guvernului de a creste pretul carburantului. continuă pe România Liberă

Mihai Tudose, despre majorarea accizelor la carburanti: Nu cred ca preturile vor creste

Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu va genera cresterea pretului benzinei si motorinei, el afirmand ca, in caz contrar, statul ar putea.

In loc de pamflet: Mihai Tudose, perioada romantismului si luptele de la Marasesti

Premierul Mihai Tudose a fost prezent miercuri seara, pe sticla, la Romania Tv si la Antena 3, folosind aceeasi sintagma cand a fost vorba de firmele care ar indrazni sa mareasca pretul produselor sau serviciilor fiindca guvernul scumpeste carburantii, dar si pentru bancile care isi externalizeaza profitul: 'perioada romantismului a trecut'. Noi credem ca premierul nu s-a lansat intr-o dezbatere literara ci a ridicat amenintator degetul spunand ca s-a terminat cu furtul in Romania :).

Sindicatele angajatilor din penitenciare au anuntat ca se intalnesc joi cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) au anuntat ca se vor intalni joi cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre acordarea majorarii salariale de pana la 15 la suta pentru angajatii din sistemul penitenciar, precum si despre conditiile de munca si despre deficitul de personal.

Sindicatele angajatilor din penitenciare se intalnesc joi cu premierul Mihai Tudose

Sindicatele din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) au anuntat ca se vor intalni joi cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta despre acordarea majorarii salariale de pana la 15.

Mihai Tudose anunta ca ISU va primi dotari in valoare de 600 de milioane de euro in urmatorii ani

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri seara la Antena 3, ca a gasit banii necesari, respectiv 600 de milioane de euro, pentru dotarea sistemului de interventii in situatii de urgenta, precizand ca secretarul de stat Raed Arafat urmeaza sa semneze documentele necesare in acest sens.

Mihai Tudose: Plata TVA defalcata va fi mai intai optionala, dar de la 1 ianuarie va fi obligatorie

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca plata defalcata a TVA va fi optionala o perioada, dar de la 1 ianuarie 2018 va fi obligatorie.

Premierul Mihai Tudose cere Parlamentului o ancheta la ANRE

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat, in debutul sedintei de guvern de miercuri, ca va cere Parlamentului o ancheta laAutoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE),.

Mesajul premierului Mihai Tudose dupa intalnirea cu reprezentantii bancilor

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, ca a transmis ca mesaj reprezentantilor unor banci cu activitate in Romania, in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o cu acestia, ca epoca.

Bancile din Romania riposteaza dupa mesajul dur al premierului Mihai Tudose

Alessandra Stoicescu a prezentat, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, reactia bancilor din Romania la cele mai recente declaratii ale premierului Mihai Tudose, care le reproseaza ca raporteaza anual.

Ministrii care si-au masluit viata, Razvan Cuc si Liviu Pop, si-au modificat CV-urile, dupa dezvaluirile Romaniei Libere. Mihai Tudose se prezinta acum intr-o fraza, iar Carmen Dan nu explica de ce a terminat facultatea in 10 ani

Razvan Cuc si Liviu Pop si-au modificat biografiile dupa dezvaluirile Romaniei libere. Mihai Tudose se prezinta intr-o singura fraza, iar Carmen Dan nu explica de ce a terminat facultatea intr-un deceniu. Victor Ponta si-a epurat, retroactiv, patru CV-uri oficiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )