Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Tudose, prima reactie dupa demisie: Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, prima reactie dupa demisie: Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile

Premierul demisionar Mihai Tudose anunta ca nu va asigura interimatul la Guvern si ca nu regreta nimic din activitatea de premier. Plec cu fruntea sus, nu regret nimic. Merg la Palatul Victoria sa. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, primele declaratii dupa ce si-a dat demisia: Plec cu fruntea sus. Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile(VIDEO)

Mihai Tudose a declarat luni seara la iesirea din sedinta CEx a PSD ca pleaca cu fruntea susu de la conducerea Guvernului. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul. Partidul a.

Mihai Tudose: Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele

Premierul Mihai Tudose nu a facut declaratii privind conflictul sau cu Liviu Dragnea la sosirea la sedinta CEx, el limitandu-se sa spuna ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele.

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit cu reprezentantii Ford: Compania va cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall. Ford isi pastreaza angajamentul de a cauta oportunitati pentru a construi si alte produse la Craiova si pentru a utiliza mai bine capacitatea de productie a fabricii noastre. Este foarte important sa lucram impreuna cu Guvernul Romaniei pentru a ne asigura ca fabrica din Craiova ramane competitiva la nivel global pe masura ce avansam cu planurile noastre din Romania, a declarat Andrew McCall.

Primul lider PSD care isi exprima sustinerea totala pentru premierul Mihai Tudose

Se impart taberele in PSD! Dupa ce mai multi apropriati ai lui Dragnea au cerut convocarea de urgenta a unui Comitet Executiv pentru a discuta despre scandalul recent dintre premierul Mihai Tudose si mi.

Prima reactie a Ginei Pistol dupa ce a plecat in vacanta cu Smiley: Povestea pe care o traiesc... (FOTO)

Gina Pistol a avut o prima reactie dupa ce a plecat in vacanta cu Smiley. Ea a avut un mesaj transant pentru internautii care au criticat-o ca nu publica nicio imagine cu iubitul ei. Smiley si Gina.

ULTIMA ORA Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functia de premier - oficial

Mihai Tudose si-a anuntat, luni seara, in sedinta CEx al PSD, demisia din functia de premier. Informatia a fost confirmata oficial de ministrul Agriculturii din Guvernul Tudose, Petre Daea, primul care a iesit din sediul PSD, dupa sedinta CEx. Tudose si-a anuntat demisia dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a votat in favoarea retragerii sprijinului politic pentru actualul premier. Vicepremierul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, ar urma sa asigure interimatul la conducerea Guvernului, potrivit unor surse din partid. Mihai Tudose, la iesirea din sediul PSD: Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura interimatul.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Seful Politiei Romane, fata in fata cu premierul Mihai Tudose: Ce se pregateste in razboiul cu Carmen Dan (VIDEO)

Bogdan Despescu, seful Politiei Romane, s-a prezentat vineri la Palatul Victoria pentru o intalnire cu premierul Mihai Tudose. Este a doua din aceasta saptamana, dupa ce si miercuri.

Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

ACTUALIZARE Dragnea: Se pare ca am mana proasta. La CExN de maine, eu nu mai fac nicio propunere Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca se pare ca el are mana proasta si, prin urmare, la Comitetul Executiv National CExN) de maine, in care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere. Dragnea a fost intrebat cum garanteaza PSD ca peste 6 luni nu schimba iar Guvernul, Liviu Dragnea a raspuns: Am discutat asta. Se pare ca eu am mana foarte proasta . ) Le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere. Prima data, la Sorin Grindeanu, eu am facut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discutie cu fiecare in parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede sic!). Maine au nu voi face nicio propunere. * ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CEX PSD, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul. El a spus ca pleaca cu fruntea sus. imi dau demisia in seara asta sau maine dimineata. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul, a anuntat premierul Mihai Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore. * ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

Sondaj: Ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD, daca partidul ii retrage sprijinul lui Mihai Tudose?

PSD a castigat alegerile din 2016, dar in numai un an a schimbat deja un prim ministru, Sorin Grindeanu, dupa ce o prima nominalizare pentru postul de premier - Sevil Shhaideh - fusese respinsa. In aceste conditii, daca PSD ii retrage acum sprijinul lui Mihai Tudose, iar acesta demisioneaza, ar trebui presedintele Iohannis sa nominalizeze premier tot de la PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )