Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mihai Tudose, reactie dupa criticile dure ale Gabrielei Firea: Confirm si eu ca are dreptate

România Liberă România Liberă,
Mihai Tudose, reactie dupa criticile dure ale Gabrielei Firea: Confirm si eu ca are dreptate

Mihai Tudose a declarat luni, dupa sedinta Cex, ca nu va candida pentru functia de presedinte execut. continuă pe România Liberă

Anuntul facut de fostul premier Mihai Tudose inainte de congresul PSD

Fostul premier Mihai Tudose a declarat luni ca nu este interesat de functia de presedinte executiv al PSD. Dupa ce a devenit oficiala discutia despre alegeri si s-a votat ca vor fi alegeri o sa avem o.

Mihai Tudose: Gabriela Firea are dreptate. Apar tot felul de functionari care gasesc zece mii de motive pentru care ce am stabilit nu se poate face (VIDEO)

Fostul premier Mihai Tudose a comentat, luni, la finalul sedintei CEx a PSD declaratiile primarului general Gabriela Firea, care a criticat guvernele anterioare pentru faptul ca ar fi intarziat o serie de.

Ludovic Orban, prima reactie dupa decizia de achitare: Mi s-a facut dreptate. Am iesit intarit dupa acesti doi ani de incercari

Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa decizia de achitare. Nu mi-a fost usor. Ultimii doi ani de zile au reprezentat o grea incercre, atat aentru mine, cat si pentru familia mea. A fost o incercare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )