Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mihai Tudose: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu au demisionat

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu au demisionat

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au fost din nou fata in fata, pentru cateva minute, in Parlament, in biroul liderului PSD. in ultimele ore au fost negocieri intense, in conditii. continuă pe Antena3

Intalnire Mihai Tudose - Liviu Dragnea la Parlament. / Tudose: Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Seful Guvernului s-a intalnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor, iar intalnirea a durat o jumatate de ora, potrivit News. ro.

UPDATE Premierul Mihai Tudose anunta remanieri: Cine sunt ministrii vizati

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala. Sunt vizati cei trei ministri cu probleme penale Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie), dar si cel putin alti doi membri ai Cabinetului.

De unde a plecat scandalul dintre Dragnea si Tudose: Sevil Shhaideh, cercetata in dosarul Belina, i-a cerut premierului sa sesizeze CCR

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, ca daca ministrul Justitiei va redacta o sesizare privind posibilul conflict constitutional din dosarul Belina, atunci el va sesiza Curtea Constitutionala. Marti, Tudorel Toader a declarat ca la nivelul ministerului exista un draft al sesizarii, dar ca institutia nu este abilitata sa sesize CCR. Astfel, ministrul Justitiei s-a retras din conflictul privind dosarul Belina si l-a lasat pe Tudose sa decida.

Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

ACTUALIZARE 16:15 Surse: Vicepremierul Sevil Shhaideh si-a delegat atributiile pentru o zi secretarului de stat Sirma Caraman Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE), si-a delegat pentru o zi atributiile secretarului de stat in MDRAPFE Sirma Caraman, potrivit unor surse oficiale. *ACTUALIZARE 13:37 Tudose, despre Shhaideh si Plumb: Sunt pe zona de relatie cu Bruxelles-ul, de aici apare problema *ACTUALIZARE 13:28 Dragnea, intrebat daca ia in calcul demisia lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: Nu eu trebuie sa demisionez ----- Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat astazi, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

Tudose, despre Shhaideh si Plumb: Avem o prezumtie de nevinovatie, dar la Bruxelles exista o alta perceptie

Mihai Tudose a declarat ca prioritatea este acum asigurarea actului de guvernare si indeplinirea programului de guvernare, cu accent pe absorbtia fondurilor europene de care se ocupa mai ales Sevil Shhaideh.

Tudose, despre Shhaideh si Plumb: Avem o prezumtie de nevinovatie, dar la Bruxelles exista o alta perceptie (VIDEO)

Mihai Tudose a declarat ca prioritatea este acum asigurarea actului de guvernare si indeplinirea programului de guvernare, cu accent pe absorbtia fondurilor europene de care se ocupa mai ales Sevil Shhaideh.

Sondaj IMAS: Mihai Tudose, mai popular ca seful PSD, LIviu Dragnea

Romanii au mai multa incredere in premierul Mihai Tudose decat in PSD, iar increderea in Liviu Dragnea a cazut dramatic sub cea in partidul pe care il conduce, potrivit celei mai recente cercetari IMAS, scrie Digi24.

Surse: Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop, ministrii pe care premierul Tudose ii ia in calcul pentru remaniere

Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Liviu Pop sunt principalii ministri vizati de premierul Mihai Tudose pentru remaniere, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Lor li se adauga si Rovana Plumb si Viorel Ilie, in cazul carora, la fel ca si Sevil Shhaideh, DNA a inceput urmarirea penala. Tudose a declarat in aceasta seara la Antena 3 ca va avea loc o mica remaniere, cu cel putin doi ministri care vor fi invitati sa plece din guvern.

Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat astazi, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, potrivit unei surse din presa.

Dragnea: Din cate stiu eu nu este o criza in partid. Din partea mea, relatia cu Mihai Tudose este ca la inceput, cand l-am propus premier - de sustinere/ Remanierile sunt decise in partid

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, inainte de intalnirea informala a conducerii partidului de la sediul din Kiseleff, ca, din partea sa, relatia cu Mihai Tudose este cea de la inceput, de sustinere, si ca nu crede ca in PSD este o criza. In plus, Dragnea a subliniat ca o remanirere trebuie decisa in partid, refuzand sa raspunda daca este sau nu de acord cu remanierea din guvern a ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )