Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mihai Tudose: Nu am vorbit cu Carmen Dan, daca simtea nevoia ma suna. Asa, sa-mi spuna ce mai gaseste prin casa...

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose: Nu am vorbit cu Carmen Dan, daca simtea nevoia ma suna. Asa, sa-mi spuna ce mai gaseste prin casa...

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca nu a vorbit cu ministrul de Interne, Carmen Dan, despre dispozitivul de inregistrare gasit de aceasta si ca, daca ea simtea nevoia sa vorbeasca, il suna, noteaza News. ro. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose: Nu am vorbit cu Carmen Dan, daca simtea nevoia ma suna. Asa, sa o intreb ce mai gaseste prin casa...

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca nu a vorbit cu ministrul de Interne, Carmen Dan, despre dispozitivul de inregistrare gasit de aceasta si ca, daca ea simtea nevoia sa vorbeasca, il suna, noteaza News. ro.

Tudose, despre cazul microfonul: Nu am vorbit cu Carmen Dan. Daca simtea nevoia, ma suna. Asa, sa-mi spuna ce mai gaseste prin casa?

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca nu a vorbit cu ministrul de Interne, Carmen Dan, despre dispozitivul de inregistrare gasit de aceasta si ca, daca ea simtea nevoia sa vorbeasca, il suna.

Mihai Tudose, ironii la adresa lui Carmen Dan in scandalul microfonului descoperit in locuinta sefei de la MAI

Premierul Mihai Tudose a comentat ironic controversele in centrul carora se afla Carmen Dan, dupa ce acesta a anuntat ca a gasit un dispozitiv de inregistrare in locuinta.

Mihai Tudose, palma pentru Dragnea: Am incredere in OLAF. Legile Justitiei nu sunt ale Guvernului

Premierul Mihai Tudose s-a dezis de legile Justitiei, spunand, la Parlament, ca nu este un pachet legislativ asumat de Guvern, ci de majoritatea parlamentara. intrebat daca are incredere in OLAF, in contextul in care inspectorii europeni au declanstat dosarul Belina, in care este implicat Liviu Dragnea, premierul a raspuns: Da, am incredere in OLAF.

Rares Bogdan, despre cazul microfonul: in casa in care sta Carmen Dan inainte a locuit atasatul economic al SUA

Jurnalistul Rares Bogdan a declarat ca in aceeasi apartament in care sta in prezent ministrul de Interne, Carmen Dan, inainte a locuit atasatul comercial al Ambasadei SUA la Bucuresti. Carmen Dan a afirmat, miercuri, faptul ca in locuinta sa a gasit un dispozitiv de inregistrare.

Mihai Tudose: Nu cred ca e cea mai inspirata decizie un targ de Craciun in mijlocul Pietei Victoria

Premierul Mihai Tudose sustine ca nu considera o decizie inspirata organizarea unui targ de Craciun mijlocul Pietei Victoria, in fata Guvernului. Replica lui Tudose vine dupa ce Primaria Capitalei a anuntat organizarea unui targ de Craciun.

Victor Ponta: CARMEN DAN SE FACE DE RAS. Doamna e la nivelul de cautat microfoane prin casa, ASTA E NIVELUL

Fostul premier Victor Ponta este de parere ca ministrul de Interne, Carmen Dan, se face de ras cu povestea microfonului pe care sustine ca l-a gasit in locuinta sa din Bucuresti. Ce.

Carmen Dan: Nu mi-am pus niciun moment problema ca as putea fi subiectul unor interceptari in spatiul meu privat(VIDEO)

Ministrul de Interne Carmen Dan a chemat politia dupa ce a descoperit un aparat de inregistrare ascuns in apartamentul sau din Bucuresti. Carmen Dan: Nu mi-am pus niciun moment problema ca as.

Ministrul Carmen Dan a chemat Politia, dupa ce a gasit dispozitive de ascultare in casa

Carmen Dan, ministrul de Interne, a anuntat ca a gasit in locuinta sa dispozitive de ascultare. Aceasta a anuntat ca a chemat Politia si urmeaza sa fie deschis un dosar penal. Carmen Dan va vorbi.

Ministrul Carmen Dan a chemat Politia, dupa ce a gasit dispozitive de ascultare in casa. Reactia SRI

Carmen Dan, ministrul de Interne, a anuntat ca a gasit in locuinta sa dispozitive de ascultare. Aceasta a anuntat ca a chemat Politia si urmeaza sa fie deschis un dosar penal. Carmen Dan va vorbi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )