Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL DUREROS! Runele anunta CELE MAI GRELE zile pentru ACESTE ZODII

B1 B1,
Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL DUREROS! Runele anunta CELE MAI GRELE zile pentru ACESTE ZODII

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru urmatoarele zile, pana pe 1 decembrie, conform antena3. continuă pe B1

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

Prognoza meteo pentru sfarsitul lunii noiembrie. ANM tocmai a facut anuntul. Frig naprasnic in Romania

Finele lunii noiembrie vine cu frig napraznic. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca de la mijlocul saptamanii viitoare se schimba totul. Cum va fi vremea in toata tara? Prognozul meteo pentru sfarsitul lunii noiembrie De la mijlocul saptamanii viitoare, vremea va incepe sa se incalzeasca. Din cursul zilei de joi, maximele vor .

Ludovic Orban a facut anuntul despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt, miercuri, despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti? Ludovic Orban, anunt despre pretul benzinei si al motorinei Ludovic Orban a afirmat, miercuri, 27 noiembrie, ca trebuie desfiintata supraacciza la carburanti, iar Guvernul PNL va face o analiza in acest sens. De asemenea, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )