Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru decembrie. Ce zodie are protectie divina

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru decembrie. Ce zodie are protectie divina

Numerologul Mihai Voropchievici a prezent, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru toata luna decembrie. Berbec - Are protectie divina - sunt. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, previziuni fenomenale cu ajutorul Gromovnicului din batrani. Ce se va intampla in perioada urmatoare

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, prognoza meteo din batrani pentru luna in curs, luna decembrie.

Mihai Voropchievici: Cum sa iti atragi marea dragoste in noaptea Sfantului Andrei - Se iau 41 de boabe de grau care se pun sub perna

Mihai Voropchievici spune tuturor domnisoarelor ce trebuie sa faca la noapte pentru a atrage marea dragoste in viata lor. Se iau 41 de boabe de grau care se pun sub perna. Si se spune descantecul: Voi 41.

Reteta de lichior de banane a lui Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, reteta sa de lichior de banane. Puneti cojile, puneti zaharul si lasati-le in.

Mihai Voropchievici: Dragostea este invers proportionala cu valoarea bogatiei

Numerologul Mihai Voropchievici a explica la Adevaruri ascunse de ce de multe ori oamenii bogati sunt extrem de nefericiti. Exista o teorema, nu stiu cine a elaborat-o, tot un intelept:.

ATENTIE! Mihai Voropchievici: Ce trebuie sa faca romanii inainte de Sfantul Andrei. in seara aceasta ... EVENIMENTUL CARE POATE SCHIMBA TOT!

Romanii il serbeaza pe Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie. Numerologul Mihai Voropchievici a oferit cateva sfaturi legate de marea sarbatoare. Se leaga de aceasta sarbatoare o serie de.

Horoscopul banilor pentru luna decembrie: O zodie castiga mult, alta pierde tot

Am intrat in ultima luna a anului. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru acest final de an, mai ales din punct de vedere financiar. BERBEC Luna decembrie e un nou inceput pentru tine pe plan.

Mihai Voropchievici, despre cum calculam foarte simplu compatibilitatea cu partenerul

Tine de astre, de numerologie sau de momentul in care au decis sa fie impreuna nivelul la care ajunge o relatie de iubire si empatia dintre cei doi parteneri? Daca spunem ca pentru fiecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )