Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana viitoare. Doua zodii au parte de zile grele

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana viitoare. Doua zodii au parte de zile grele

Horoscopul runelor pentru saptamana 25 septembrie - 1 noiembrie a fost prezentat de numerologul Mihai Voropchievici. continuă pe Antena3

Liviu Pop: Licitatia pentru manualul de educatie fizica era deja lansata. Daca as fi oprit-o, as fi incalcat legea. Saptamana viitoare, lansam in dezbatere publica Legea manualului

Ministerul Educatiei, Liviu Pop, s-a aparat, vineri, impotriva ironiilor si nemultumirilor din spatiul public cu privire la inlocuirea manualelor scolare cu ghidurile introductive pentru clasa a V-a si la manualul de sport. Acesta a spus ca licitatia pentru manualul de sport era deja lansata in momentul in care a preluat mandatul de ministru si ar fi fost ilegala oprirea acesteia. Totodata, Pop a subliniat ca Legea achizitiilor publice nu prevede un termen limita pentru finalizarea contestatiilor sau reluarea licitatilor. Saptamana viitoare, Legea manualului va fi lansata in dezbatere publica.

Liviu Pop, despre Legea manualului scolar: proiectul va fi lansat in dezbatere publica saptamana viitoare

Proiectul de Lege al manualelor va fi pus in dezbatere publica incepand de saptamana viitoare, dupa cum a anuntat, sambata dimineata, Liviu Pop, ministrul Educatiei, pe pagina sa de Facebook.

Consilierii generali isi vor da saptamana viitoare acordul de principiu pentru achizitionarea a 100 de ambulante pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov

Consilierii generali isi vor da, joi, in sedinta CGMB, acordul de principiu pentru achizitionarea a 100 de ambulante pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov SABIf). Suma totala necesara se ridica la 8,5 milioane de euro, urmand ca 4,6 milioane de euro din aceasta sa fie platita din dividendele pe care municipalitatea le are de incasat de la Apa Nova.

Liviu Dragnea, alaturi de fiul sau, la DNA, saptamana viitoare - surse

Liderul PSD Liviu Dragnea si fiul sau ar urma sa fie audiati la inceputul saptamanii viitoare la DNA in dosarul Belina, potrivit unor surse judiciare. Directia Nationala Anticoruptie.

Ministrul Energiei a anuntat ca programul de masuri pentru iarna viitoare va fi aprobat in septembrie

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat ca autoritatile sunt pregatite pentru perioada de iarna, chiar daca va fi mai frig decat anul trecut. El a mai adaugat ca pentru prima data in ultimii ani programul de iarna va fi aprobat in luna septembrie, citeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )