Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru: Motivele pentru care anumite suflete se atrag

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru: Motivele pentru care anumite suflete se atrag

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au explicat la Adevaruri ascunse motivele pentru care anumite suflete se atrag. Exista anumite compatibilitati care fac ca doi oameni sa se simta comfortabil unul in. continuă pe Antena3

Adevaruri ascunse. Cele mai costisitoare femei ale zodiacului. Mihai Voropchievici a dezvaluit care zodie papa toate finantele unui barbat

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cele mai costisitoare femei ale zodiacului. Potrivit numerologului, cele mai putin costisitoare femei sunt cele din zodia.

Care este dosarul penal pentru care DNA a cerut documentele de la procesul lui Kovesi cu jurnalistii Antena 3

Jurnalistii luju. ro au descoperit care este dosarul penal instrumentat de DNA, pentru care s-au cerut documentele din dosarul procesului civil dintre Laura Codruta Kovesi si jurnalistii Antena 3. Este vorba.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru saptamana 12 - 18 martie 2018. O zodie incepe o noua etapa extrem de benefica!

Numerologul Mihai Vorpochievici a prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru saptamana ce urmeaza, 12 -18 martie.

Motivul pentru care Printul Charles nu va fi niciodata rege

Poate in nicio alta tara, afara de regatul sau, printul Charles nu este atat de iubit ca in Romania, unde revine ori de cate ori are ocazia. Cei care sperau sa-l vada rege pe printul care in noiembrie va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )