Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Cine sunt favorizatii horoscopului

Antena3 Antena3,
Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Cine sunt favorizatii horoscopului

Mihai Voropchieci a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Berbec: Are protectie totala toata luna martie, sunt feriti de toate fortele. continuă pe Antena3

Horoscopul pentru luna martie. Previziuni pentru fiecare zodie in parte

Horoscopul pentru luna martie. Previziuni pentru fiecare zodie in parte, prezentate de junalul. ro. Berbec Luna martie incepe cu unele probleme de comunicare, insa o gandire mai amanuntita va ajuta foarte.

Horoscopul banilor pentru luna martie. Unor zodii banii le cad din cer - vezi daca te afli printre ele

Trei semne zodiacale vor avea parte de castiguri avantajoase in luna martie. Afla si tu daca te numeri printre ele. Iata care sunt cele trei zodii cu noroc la bani in luna martie: Prima luna a primaverii aduce cu.

Horoscopul iubirii pentru luna martie

Anumite semne zodiacale vor simti sageata lui Cupidon si se vor indragosti peste masura, in timp ce altele vor infrunta mici probleme in cuplu, in luna martie. Berbec - inca nu ai gasit un partener.

Sfaturi pentru luna martie: cum sa alegi ceasul de dama potrivit

Martie este luna in care femeile sunt in mod vadit admirate, apreciate si rasfatate. Ziua Femeii este pretextul perfect pentru a le surprinde placut cu un cadou inspirat. Pentru asta trebuie sa stim exact ce tip de cadou se potriveste profilului persoanei dragi pe care dorim sa o impresionam.

Mihai Voropchievici si partea intunecata a fiecarei zodii. Lucruri nestiute despre fiecare nativ

Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri Ascunse despre latura intunecata a fiecarei zodii. Berbec: Lacom, vrea mereu mai mult. Se pricepe extraordinar sa manipuleze in folosul lui. Taur:.

Multa lume greseste. Cum se alege, de fapt, Baba in luna martie

De pe data de 1 martie si pana pe 9 martie fiecare trebuie sa-si aleaga o baba. Se spune ca asa cum va fi in ziua respectiva, asa va fi anul acesta pentru fiecare. Obieceiul babelor are o traditie veche,.

Zodile care vor face schimbari importante in luna martie

Mersul astrelor anunta evenimente deosebite in luna martie, iar cinci dintre zodii trebuie sa se pregateasca pentru schimbari importante. Berbec -vor avea parte de sanse mai ales in plan profesion.

Zodiile care vor fi urmarite de ghinion in luna martie

Luna martie 2018 aduce, ca orice alta luna a anului, si lucruri bune, si lucruri mai putin bune. Astfel, sunt trei zodii mai putin norocoase in aceasta luna. Nativii Berbeci ar putea avea probleme de ordin.

Trei zodii cu MARE NOROC in luna martie

Trei zodii sunt extrem de bine aspectate in luna martie. Vor avea la tot pasul ocazii sa se afirme, proiecte interesante, descoperiri uimitoare. Totul este sa aiba curaj! Leu Nativii din Leu au parte de oportun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )