Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mihail Hodorkovski a ajuns in Germania, dupa ce a fost gratiat recent de Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Mihail Hodorkovski a ajuns in Germania, dupa ce a fost gratiat recent de Vladimir Putin

Proaspat gratiat de presedintele rus, Vladimir Putin, fostul magnat al petrolului, Mihail Hodorkovski, in varsta de 50 de ani, a ajuns in cursul zilei de vineri in Germania, dupa mai bine de zece ani de detentie, anunta BBC. continuă pe Adevărul

Mihail Hodorkovski a ajuns in Germania. Fostul magnat sustine ca nu si-a recunoscut vina in cererea de gratiere

Mihail Hodorkovski a confirmat trimiterea unei cereri de gratiere presedintelui rus Vladimir Putin. Fostul magnat a explicat insa ca nu a recunoscut vinovatia in document si a salutat rolul jucat de fostul.

Mihail Hodorkovski a ajuns in Germania. Fostul magnat sustine ca nu si-a recunoscut vina in cererea de gratiere semnata de Putin

Mihail Hodorkovski a confirmat trimiterea unei cereri de gratiere presedintelui rus Vladimir Putin. Fostul magnat a explicat insa ca nu a recunoscut vinovatia in document si a salutat rolul jucat de fostul.

Germania a lucrat din culise pentru eliberarea lui Mihail Hodorkovski. Artizanul procesului a fost Hans-Dietrich Genscher, fost ministru german de externe

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca Berlinul a lucrat din culise pentru eliberarea fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, gratiat de Vladimir Putin si ajuns vineri in Germania, imediat dupa eliberare, scrie AFP.

Mihail Hodorkovski a plecat in Germania imediat dupa iesirea din inchisoare

Update - Fostul magnat rus Mihail Hodorkovski a parasit Rusia, la numai cateva ore dupa ce a fost gratiat de Vladimir Putin. Hodorkovski a plecat in Germania, acolo unde mama sa, care este grav bolnava, este.

UPDATE Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare si a plecat in Germania. Fostul magnat al petrolului ar fi acceptat sa ceara gratierea la presiunea serviciilor secrete, care amenintau cu al treilea proces

Fostul magnat al petrolului si inamic al Kremlinului Mihail Hodorkovski a iesit vineri din puscarie si a parasit imediat Rusia, fiind gratiat de presedintele Vladimir Putin dupa ce a petrecut peste zece ani in spatele gratiilor, scrie AFP.

Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare, dupa ce Putin a semnat decretul de gratiere

Update 11. 09 - Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, un critic al Kremlinului, a fost eliberat vineri din inchisoarea in care era incarcerat, dupa ce a fost gratiat de presedintele rus Vladimir Putin,.

Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inchisoare. Fostul magnat al petrolului ar fi acceptat sa ceara gratierea la presiunea serviciilor secrete, care amenintau cu al treilea proces

Fostul magnat al petrolului si inamic al Kremlinului Mihail Hodorkovski a iesit vineri din puscarie, dupa ce a fost gratiat de presedintele Vladimir Putin si dupa ce a petrecut peste zece ani in spatele gratiilor, scrie AFP.

UPDATE. Hodorkovski a parasit inchisoarea. A fost gratiat de Putin vineri.

Hodorkovski a parasit inchisoarea din orasul Segheja, din nord-vestul tarii, a confirmat avocatul fostului magnat, conform AFP. --- Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski a fost eliberat din inhisoare, potrivit agentiei Interfax,citata de Mediafax. Presedintele rus Vladimir Putin a semnat vineri decretul de gratiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, Kremlinul anuntand ca acesta intra in vigoare imediat, relateaza AFP, citata de Mediafax. Citeste si: .

UE saluta eliberarea lui Mihail Hodorkovski.

Uniunea Europeana a salutat, vineri, eliberarea fostului magnat rus Mihail Hodorkovski, gratiat de presedintele Vladimir Putin dupa zece ani in detentie, pledand pentru o justitie independenta si transparenta in Rusia, relateaza Mediafax. UE a exprimat constant preocupare in legatura cu informatiile privind incalcarea drepturilor lui Mihail Hodorkovski si Platon Lebedev, care evidentiaza probleme structurale in sistemul judiciar rus, precizeaza Ashton, salutand si eventuala amnistie de .

Oficialii Uniunii Europene, despre eliberarea lui Mihail Hodorkovski

Reprezentantii UE au anuntat ca saluta eliberarea fostului magnat rus Mihail Hodorkovski, gratiat de presedintele Vladimir Putin dupa zece ani in detentie. UE pledeaza pentru o justitie independenta si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2872 seconds )