Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert, eliberat conditionat dupa ce a executat mai putin de jumatate din pedeapsa

Hotnews Hotnews,
 Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert, eliberat conditionat dupa ce a executat mai putin de jumatate din pedeapsa

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis, vineri, eliberarea conditionata din inchisoare a fostului presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura, Mihail Vlasov, decizia instantei fiind definitiva, anunta Agerpres. Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv in iunie 2015 de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 5 ani inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta. Vlasov a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie, imediat dupa ce primise 200. 000 de euro de la un om de afaceri. continuă pe Hotnews

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert a Romania, a fost eliberat conditionat:

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis, vineri, eliberarea conditionata din inchisoare a fostului presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura CCIA), Mihail Vlasov, decizia fiind definitiva.

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis, vineri, eliberarea conditionata din inchisoare a fostului presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura CCIA), Mihail Vlasov, decizia fiind.

Mihail Vlasov a fost eliberat conditionat

Fostul presedinte al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, a fost eliberat conditionat.

Mihail Vlasov, eliberat conditionat din Penitenciarul Vaslui. imparatul nu are voie sa paraseasca Romania pana in 2020

Mihail Vlasov va fi eliberat conditionat, au decis judecatorii din Vaslui. Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei ispasea o condamnare de 5 ani si 8 luni de inchisoare pentru.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat in martie 2016 la trei ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, a fost eliberat conditionat

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat in martie 2016 la trei ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, a fost eliberat conditionat, miercuri, in baza unei decizii a magistratilor Tribunalului Vrancea, informeaza News. ro.

Alin Trasculescu a fost eliberat conditionat

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat in martie 2016 la trei ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, a fost eliberat conditionat, astazi, in baza unei decizii a magistratilor Tribunalului Vrancea.

Traian Basescu, la Comisia SRI. Ce a declarat fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu a plecat marti de la comisia SRI, dupa aproximativ cinci minute, la iesire declarand ca a trecut doar sa le ureze succes parlamentarilor si sa ii.

Fostul presedinte Traian Basescu, la Comisia SRI: Am trecut doar sa salut

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a plecat, marti, de la comisia SRI, dupa circa 5 minute, la iesire declarand ca am trecut doar sa salut comisia. Basescu a spus ca, marti, nu a dat declaratii in sedinta comisiei de control a SRI.

E OFICIAL! Judecatorii ROMANI tocmai au DECIS: VA FI ELIBERAT din iNCHISOARE! DECIZIA este DEFINITIVA!

Mihail Vlasov va fi eliberat conditionat, au decis judecatorii din Vaslui. Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei ispasea o condamnare de 5 ani si 8 luni de inchisoare pentru.

Gabriel Sandu, condamnat in dosarul Microsoft, cere sa fie eliberat conditionat: Ultimii trei ani au fost de mare chin

Fostul ministru Gabriel Sandu le-a cerut, miercuri, magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4 sa-l elibereze conditionat din inchisoare, unde executa o pedeapsa in dosarul 'Microsoft', sustinand ca ultimii trei ani au fost de mare chin pentru el in penitenciar, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )