Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mii de angajati din MINISTERE NU si-au primit salariile. Haos in Guvern dupa ruperea aliantei PSD-ALDE

B1 B1,
Mii de angajati din MINISTERE NU si-au primit salariile. Haos in Guvern dupa ruperea aliantei PSD-ALDE

Mii de angajati de la Ministerul Mediului si Ministerul Energiei nu si-au primit banii din cauza haosului provocat de iesirea ALDE de la guvernare. Ministerele mentionate au apartinut partidului condus de Calin. continuă pe B1

Business report: Mii de angajati de la doua ministere si de la agentiile aferente, fara salarii din lipsa de ministri; Firea nu a renuntat la ideea gratuitatii pentru mijloacele de transport in comun ale STB

85% din gospodariile din mediul rural se incalzesc cu lemne. Cat platesc romanii. Lemnul ramane insa un combustibil scump: preturile la producator. Tranzitul de gaze rusesti prin Ucraina poate fi deblocat. Kremlinul da semne de bunavointa, dupa o decizie defavorabila a justitiei europene.

Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru angajatii afectati

Dupa ce ca sunt mici, nici nu intra pe card. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati. Mii de bugetari nu si-au primit salariile. Ministrul Muncii a facut un anunt de ultima ora pentru angajatii afectati Dezastru pentru mii de angajati.

10.000 de salariati din ministere nu si-au luat banii

Circa 10. 000 de angajati din ministerele care au apartinut ALDE nu si-au primit salariile, deoarece .

Sindicat: 10.000 de bugetari nu si-au primit salariile

Circa 10. 000 de angajati din ministerele care au apartinut ALDE nu si-au primit salariile, deoarece nu a avut cine sa semneze statele de plata, in contextul in care nu au fost desemnati inlocuitori pentru ministrii demisionari ai ALDE, a declarat un lider sindical pentru Agerpres.

Guvernul vrea sa dea OUG ca sa poata plati salariile din ministere. Cine va avea drept de semnatura in lipsa ministrilor

Executivul ar putea adopta, in sedinta de joi, o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului administrativ, prin care secretarii generali din ministere sa poata semna state de plata si facturi, au declarat surse oficiale, pentru Mediafax.

Probleme in sistemul prescolar, la Alba Iulia. 30 de ingrijitoare de la gradinite nu si-au primit salariile de doua luni

Problemele financiare grave cu care se confrunta Primaria Alba Iulia se rasfrang si asupra sistemului de invatamant, la nivel de gradinite. 30 de ingrijitoare din gradinitele orasului, angajate printr-un proiect derulat de Asociatia Micul Print, nu si-au mai primit salariile in lunile iulie si august.

Viorica Dancila, anunt pentru angajatii din ministere care nu si-au primit salariile

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca in sedinta de guvern de joi va incerca sa gaseasca o solutie astfel incat angajatii din ministerele care au apartinut ALDE sa isi primeasca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )