Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mii de brasoveni au indurat frigul pentru a sarbatori ziua nationala in centrul orasului

Adevărul Adevărul,
Mii de brasoveni au indurat frigul pentru a sarbatori ziua nationala in centrul orasului

Mii de oameni au iesit din case si au indurat temperaturile aflate la limita inghetului pentru a asista la manifestarile organizate de Ziua Nationala. Oamenii au facut poze cu militarii si s-au strans in Piata Sfatului pentru a sarbatori impreuna 1 Decembrie. continuă pe Adevărul

Mii de clujeni la parada militara de Ziua Nationala

Transportoare blindate, tunuri, aruncatoare de proiectile reactive si autospeciale din dotarea Politiei, Jandarmeriei si SRI au facut deliciul miilor de clujeni care au venit astazi in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei. Peste 300 de militari si 40 de mijloace speciale au defilat pe strazile din centrul orasului.

Cu invitatia oficiala in mana, Maia Morgenstern nu a fost lasata sa ajunga la tribuna oficiala pentru parada de Ziua Nationala: Am privit de langa gard

Actrita Maia Morgenstern a povestit, pe contul de Facebook, despre proasta organizare a manifestarilor de Ziua Nationala, despre cum a fost tratata, desi avea o invitatie oficiala la parada de pe 1 decembrie. Actrita a scris, in campania Scrie-i Romaniei initiata de Adevarul, ca asteapta demnitate de la semeni. La multi ani in demnitate!, a scris actrita.

indemnurile patriarhului Daniel pentru romani, de Ziua Nationala

Patriarhul Daniel a rostit, joi de Ziua Nationala a Romaniei, cinci indemnuri pentru romanii de pretutindeni.

Presedintele Romaniei, mesaj pentru cetateni de Ziua Nationala: Sa celebram trecutul si sa privim cu optimism spre viitor! (VIDEO)

Klaus Iohannis a postat un videoclip pe pagina sa personala de Facebook in care le transmite romanilor urari de la multi ani de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Presedintele Kalus.

Peste 23.000 de politisti, mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 23. 000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera vor fi mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala. Asa a transmis ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, intr-un comunicat de presa. Masurile sunt valabile in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, arata sursa citata.

Ziua Nationala a Romania. Cele mai spectaculoase imagini de la parade de 1 Decembrie FOTO

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita cu mare fast la Craiova, iar mii de oameni au fost prezenti la eveniment.

Ministrul Apararii, de Ziua Nationala: Este ziua tuturor romanilor. Va multumesc pentru dragostea si sprijinul constant pe care il aratati armatei si militarilor

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, le-a transmis romanilor, de Ziua Nationala, multumiri pentru dragostea si sprijinul acordat armatei si militarilor.

Ziua Nationala, sarbatorita de Google printr-un Doodle Special

Ziua Nationala este subiectul celui mai nou Doodle de la Google. De Ziua Nationala a Romaniei, Google si-a schimbat logo-ul de pe prima pagina, pentru a le face o mica bucurie tuturor romanilor. Ziua Nationala a Romaniei nu a fost mereu sarbatorita pe data de 1 decembrie. intre anii 1866 si 1947, se sarbatorea pe [].

MAE: Pentru evenimentele diplomatice si culturale organizate in strainatate de Ziua Nationala s-au alocat aproximativ 380.000 de euro si 344.000 de euro

Mai multe evenimente diplomatice si culturale au fost organizate, de Ziua Nationala, in strainatate. Astfel, fondurile alocate pentru organizarea manifestatiilor au fost de 380. 000 de dolari si 343. 000 de euro, a precizat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Marea Unire a bucatarilor la Alba Iulia. Cum au sarbatorit Ziua Nationala cei 20.000 de oameni ajunsi in orasul Unirii

O sarbatoare a oamenilor simpli. Astfel poate fi caracterizat pe scurt evenimentul de la Alba Iulia. Peste 20. 000 de persoane au ajuns in Cetatea Alba Carolina pentru a se bucura de Ziua Nationala a Romaniei. in afara de localnici, au ajuns aici romani din Republica Moldova, precum si din multe alte tari de pe glob. Am intalnit in mijlocul oamenilor si doi cetateni americani care au ramas placut surprinsi de ceea ce au vazut la Alba Iulia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )