Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mii de ialomiteni, trecuti pe lista rusinii ANAF. Cea mai mare datorie depaseste 1,5 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Mii de ialomiteni, trecuti pe lista rusinii ANAF. Cea mai mare datorie depaseste 1,5 milioane de lei

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Ialomita a facut public recent numarul ialomitenilor, persoane fizice, cu datorii la bugetul de stat. Potrivit estimarilor oficiale, peste 2000 de perasoane figureaza pe lista rusinii a datornicilor. continuă pe Adevărul

Real Madrid 11 sau Atletico Madrid 1? Lista echipelor care au castigat cea mai importanta competitie europeana

22 de formatii au castigat pana acum cel mai ravnit trofeu din fotbalul european. Real Madrid e detinatoarea recordului, in vreme ce Atletico viseaza la primul titlu.

Numai un prost ar rata cea mai importanta masa a zilei, nu-i asa? Ce crede un blogger despre magia micului dejun

Aaron E. Carroll, blogger pe sanatate la New York Times, a ajuns la concluzia ca micul dejun nu-si merita renumele de cea mai importanta masa a zilei. Studiile invocate de nutritionisti sunt precare, iar interpretarile sunt subiective. O perspectiva echilibrata asupra subiectului ar trebui sa fie aceea ca, de fapt, nu avem idee despre ce se intampla, conchide acesta.

Ministerul roman al Apararii participa la cea mai mare conferinta de film si jocuri video din estul Europei

Ministerul Apararii Nationale va participa, in premiera, la cea mai mare conferinta de film, benzi desenate si jocuri video din estul Europei, denumita East European Comic Con.

incepe TIFF! Cea mai ampla editie se deschide cu premiera filmului lui Nae Caranfil si un show cu trapezisti suspendati de macarale

A 15-a editie a celui mai mare festival de film din Romania, TIFF, se deschide vineri, 27 mai, la Cluj, cu o gala impresionanta care va cuprinde toata Piata Unirii. Primul film din festival este cea mai noua productie a lui Nae Caranfil, iar trupa Transe Express promite un show de street art, dans,muzica si acrobatii.

Nicusor Dan a devenit tata pentru prima oara: Traiesc cea mai fericita zi din viata mea (FOTO)

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a devenit, joi, pentru prima data tata. Acesta a facut anuntul cel mare pe Facebook. Traiesc cea mai fericita zi din viata. Am devenit tatal unei fetite.

Cea mai batrana femeie din Romania a murit

Cea mai batrana femeie din Romania, Margit Szemenyei, in varsta de 108 ani, a murit, scrie DC News. Anul trecut in luna august Margit Szemenyei a fost sarbatorita la varsta.

Hackeri romani care au devalizat banci straine: cum au reusit sa devina cea mai cunoscuta retea de criminalitate informatica

Noua tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 30 de ani, au furat sute de mii de dolari de la institutii bancare folosindu-se de carduri contrafacute. O alta grupare infractionala a confectionat aparatura de skimming, echipamentele fiind folosite pentru copierea datelor de identificare a mijloacelor de plata electronica utilizate la diferite terminale ATM sau POS-uri, aflate pe teritoriile a noua tari.

Desertul senzational care se pregateste in luna mai. Cum faci cea mai buna dulceata de trandafiri, secretele deliciului culinar

Cea mai buna dulceata care se prepara in luna mai in Baragan este cea de trandafiri. Un preparat rafinat se obtine din Rosa Damascena, un trandafir cu un parfum inconfundabil ce da o aroma intensa preparatului si o culoare de vis.

Desertul delicios care se pregateste in luna mai. Cum faci cea mai buna dulceata de trandafiri

Cea mai buna dulceata care se prepara in luna mai in Baragan este cea de trandafiri. Un preparat rafinat se obtine din Rosa Damascena, un trandafir cu un parfum inconfundabil ce da o aroma intensa preparatului si o culoare de vis.

FOTO: Topul statiunilor cu cea mai curata apa de la Marea Neagra

Ministerul Sanatatii a publicat recent un document care atesta calitatea apelor de imbaiere din Romania. in timp ce litoralul romanesc are peste 15 plaje care au primit calificativul Excelent, exista si o plaja de care toti romanii ar trebui sa se fereasca, mai ales ca aceasta a fost caracterizata de autoritati drept Nesatisfacatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )