Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mii de manifestanti s-au adunat din nou la Minsk, pentru a protesta impotriva realegerii presedintelui Aleksandr Lukasenko

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mii de manifestanti s-au adunat din nou la Minsk, pentru a protesta impotriva realegerii presedintelui Aleksandr Lukasenko

Mii de manifestanti s-au adunat din nou in capitala belarusa, sambata, pentru a protesta impotriva realegerii presedintelui Aleksandr Lukasenko, a transmis AFP, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a putut Cristian Popescu Piedone sa candideze din nou la Primarie. Ce au facut parintii victimelor de la Colectiv

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria sectorului 5 nu este acceptata de parintii tinerilor care si-au pierdut viata in Colectiv. Acestia sunt dispusi sa recurga la orice demers pentru a impiedica alegerea acestuia intr-o functie publica. Cum a putut Cristian Popescu Piedone sa candideze la Primarie Cristian Popescu Piedone si-a anuntat candidatura la Primaria .

Marius Tuca, din nou la TV. Cu cine a semnat cunoscutul prezentator

Veste buna pentru fani! Marius Tuca revine la TV. Celebrul prezentator a semnat cu o noua televiziune. Iata unde il vor putea vedea telespectatorii! Marius Tuca, pregatit sa revina la TV Se apropie lansarea televiziunii de stiri a lui Adrian Sarbu. Aleph News ar urma sa emita incepand cu 20 de august, iar primele nume .

Gigi Becali si-a umilit din nou angajatul, in direct la TV. Reactia jenanta a patronului de la FCSB

Gigi Becali a pornit razboiul cu televiziunile, in fata sediului LPF. inainte de tragerea tintarului pentru sezonul 2020-2021, patronul FC FCSB a profitat de ocazie pentru a organiza o conferinta ad-hoc. Totul a pornit de la un act aditional pe care firmele care detin drepturile TV in Liga 1 l-au transmis cluburilor. Prin respectivul document .

Politia Romana s-a facut, din nou, de ras. Seful Politiei, intalnire secreta cu Elvis Pian

Ies la iveala detalii rusinoase despre modul in care a actionat Politia Romana in cazul clanului Duduianu. Mai precis, se pare ca oamenii legii ii trateaza preferential pe interlopi. Ce i-ar fi cerut Seful Politiei fratelui lui Emi Pian, asasinat cu o saptamana in urma, aflati in paragrafele urmatoare. Politia Romana, gest umilitor dupa moartea .

Laura Cosoi a devenit din nou mama. Ce a postat vedeta la scurt timp pe pagina de Facebook

Laura Cosoiu a devenit mama pentru a doua oara. Vedeta are inca o fetita si a postat o poza emotionanta pe contul personal de Facebook. Pe noua membra a familiei o cheama Vera.

Declaratia care involbureaza din nou apele in Liga 1

Gigi Becali a recunoscut intr-un acces de sinceritate ca a folosit in mod deliberat echipa a doua la partida cu CFR Cluj pentru a se razbuna astfel pe Craiova.

Consiliul General respinge din nou propunerea Primariei Capitalei de a-i da lui Costica Constanda o bucata din Satul Francez ca sa scape de executare

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a respins joi, pentru a patra oara consecutiv, propunerea Primariei Capitalei de a-i da lui Costica Constanda o bucata de circa 11. 000 mp din Satul Francez, care ar valora circa 35 milioane de euro, pentru a scapa de executarea silita. Din datoria de 115 milioane de euro, pentru care exista hotarare judecatoreasca definitiva, municipalitatea a platit doar circa 17 milioane de euro, si daca ar da bucata de teren din Satul Francez, tot mai ramane cu peste 60 milioane de euro de plata.

Consiliul General al Capitalei ia din nou in discutie proiectul de cedare a Satului Francez

Consiliul General al Municipiului Bucuresti ia in discutie, joi, pentru a cincea oara, proiectul pri.

Ghinion teribil pentru Craiova! Cristiano Bergodi a iesit din nou pozitiv la testul de COVID-19. Cine va pregati echipa in cantonament

Pentru CS U Craiova, ultima perioada a fost marcata de evenimente nefericite. Dupa infrangerea categorica suferita in finala campionatului, in fata celor de la CFR Cluj, oltenii au ramas temporar, fara.

Donald Trump socheaza din nou. Ne-am indragostit, spune acesta despre Kim Jong Un. Dezvaluiri incredibile despre intalnirile celor doi

Donald Trump nu conteneste sa socheze intreaga planeta prin declaratiile sale extrem de controversate. Permanent aflat in mijloculor a unor scandaluri mediatice, chiar cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale din SUA, va fi personaj principal in noua carte a celebrului jurnalist american de investigatii Bob Woodward.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )