Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mii de oameni in Piata Universitatii in a sasea zi de proteste Colectiv

România Liberă România Liberă,
Mii de oameni in Piata Universitatii in a sasea zi de proteste Colectiv

Peste 1000 de persoane s-au adunat in Piata Universitatii, duminica seara, in a sasea zi de proteste, dupa incendiul din clubul Colectiv. continuă pe România Liberă

in jur de 3.000 de oameni au manifestat in Piata Universitatii

In jur de 3. 000 de oameni au manifestat in Piata Universitatii, sambata, in a cincea zi de proteste, ziua in care noua persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv au murit, iar numarul celor decedati in urma tragediei din 30 octombrie a ajuns la 41, transmit televiziunile de stiri. in cursul serii, au existat momente in care oamenii s-au lasat in jos in liniste pentru a aduce un omagiu celor decedati.

Peste 10.000 de protestatari s-au adunat in Piata Universitatii

ACTUALIZARE 21:33 La Constanta protesteaza peste 2. 000 de persoane Peste 2. 000 de persoane protesteaza la Constanta, fata de sistem, dar si pentru a-si arata solidaritatea cu victimele din clubul Colectiv, manifestantii pornind intr-un mars pe principalele bulevarde ale orasului, conform unor surse din presa. *ACTUALIZARE 20:58 Peste o mie de persoane protesteaza in tara *ACTUALIZARE 20:30 Mult mai multe bannere decat aseara, la protestul de la Universitate * ACTUALIZARE 19:47 Peste 3. 000 de protestatari in Bucuresti ------------- Manifestantii din Piata Universitatii care s-au adunat in aceasta seara, incepand cu ora 18:00, au blocat bulevardul Nicolae Balcescu din Capitala, iar numarul acestora creste, la ora transmiterii acestei stiri fiind aproximativ 2. 000 de persoane, transmit Mediafax si HotNews.

Cine sunt oamenii cu portavoce care ii ghideaza pe protestatarii din Piata Universitatii

Dupa tragedia din clubul Colectiv, mii de oameni au iesit in strada, in Piata Universitatii din Capitala, pentru a-si striga nemultumirile pe care le au fata de intreaga clasa politica. Pe langa prostetatarii experimentati, o multime de oameni nemultumiti de modul in care este condusa Romania in acest moment s-au inarmat cu portavoce si i-au indemnat pe protestatari sa scandeze ore in sir.

Peste 10.000 de oameni au protestat, joi seara, in Piata Universitatii

Peste 10. 000 de oameni au protestat joi seara, in Piata Universitatii, scandand Colectiv, Solidaritate si Singura solutie, inc-o revolutie, a relatat reporterul nostru de la fata locului.

Peste 3.000 de oameni scandeaza Plecati, plecati si nu mai candidati! in Piata Universitatii

ACTUALIZARE 20:30 Numarul de bannere al protestatarilor din Piata Universitatii este cu mult mai mare decat in seara trecuta, transmite corespondentul nostru la fata locului. ------------- * ACTUALIZARE 19:47 Peste 3. 000 de protestatari in Bucuresti Peste 3. 000 de oameni se afla in Piata Universitatii, unde bulevardul Nicolae Balceascu este blocat, oamenii scandand Plecati, plecati si nu mai candidati!, transmite Mediafax. Manifestantii scandeaza Nu dati afara tinerii din tara!, Hotii si Plecati, plecati si nu mai candidati!, Coruptia ucide!, Parlament penal, mars la tribunal!. Oamenii au cantat Imnul national, agita steaguri si sufla in vuvuzele.

Piata Universitatii: Protestatari urcati pe o scena, fluierati si huiduiti din multime

Manifestatia care a avut loc vineri seara in Piata Universitatii s-a incheiat, dupa ce cateva mii de oameni au scandat din nou impotriva coruptiei si au adus un omagiu victimelor incendiului din Colectiv si dupa ce oamenii au fost invitati sa ia.

FOTOProtestele din Piata Universitatii continua. Preseditele Iohannis a descins pentru 20 de minute printre oameni

Protestele continua si duminica seara in Piata Universitatii din Capitala. in jurul orei 20. 00, celor aproximativ 2. 000 de protestatari li s-a alaturat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care a stat de vorba cu cei prezenti 20 de minute.

Colectiv. LIVE TEXT. Aproximativ 2.500 de persoane au iesit in Piata Universitatii: Azi aveti 39 de motive ca sa iesiti din casa

Incepe cea de-a cincea zi de proteste, in Piata Universitatii din Capitala. in cea de-a opta zi de la tragedia din Colectiv, bilantul mortilor a crescut la 41.

Colectiv. LIVE TEXT. Aproximativ 2.500 de persoane, in Piata Universitatii: Azi aveti 39 de motive ca sa iesiti din casa

Incepe cea de-a cincea zi de proteste, in Piata Universitatii din Capitala. in cea de-a opta zi de la tragedia din Colectiv, bilantul mortilor a crescut la 39.

Colectiv. LIVE TEXT. Aproximativ 1.000 de persoane, in Piata Universitatii: Azi aveti 39 de motive ca sa iesiti din casa

Incepe cea de-a cincea zi de proteste, in Piata Universitatii din Capitala. in cea de-a opta zi de la tragedia din Colectiv, bilantul mortilor a crescut la 39.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )