Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mii de persoane din Bucuresti, Cluj si Timisoara, solidari cu familia Bodnariu

România Liberă România Liberă,
Mii de persoane din Bucuresti, Cluj si Timisoara, solidari cu familia Bodnariu

Peste 2. 000 de persoane au participat, sambata, in Bucuresti, la un miting de sustinere a familiei Bodnariu, ai carei copii au fost luati, in urma cu cinci luni, de Serviciul pentru Protectia Copilului din Norvegia Barnevernet). Totodata, peste 3. 000 de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Cluj-Napoca, iar alte 500 au demonstrat la Timisoara. continuă pe România Liberă

Blue Air creste frecventa zborurilor pe ruta Bucuresti-Cluj Napoca

Compania aeriana Blue Air va opera doua zboruri zilnic pe ruta Bucuresti-Cluj Napoca din 30 octombrie anul acesta, ca urmare a cererii ridcate pe acest segment. Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt ti.

Cotroceni-podul Basarab va fi cea mai activa zona din Bucuresti pe imobiliare in 2017-2018

Cea mai activa zona din Bucuresti pe dezvoltari imobiliare va fi in 2017-2018 cea din centru-vest, respectiv Cotroceni pana la podul Basarab, apreciaza Horatiu Florescu, presedinte si CEO al Knight Frank, una dintre cele mai mari companii de.

Un DJ celebru din Bucuresti s-a sinucis

Un DJ renumit in cluburile de noapte din Bucuresti, Lucian Boiangiu, si-a pus capat zilelor, acesta fiind gasit spanzurat, miercuri seara, intr-o anexa a casei parintilor sai din satul.

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru viitoarea moschee din Bucuresti

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru zona in care ar urma sa fie construita marea moschee din Bucuresti.

Patriarhul Daniel devine Doctor Honoris Causa al Universitatii Politehnice din Bucuresti

Patriarhul Daniel primeste, joi, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Politehnice din Bucuresti. Ceremonia de decernare a titluli academic va avea loc in Sala Senatului de la Rectoratul universitatii, la ora 11.

Perchezitii la hackerii din Valcea. Mascatii au batut si la usa unor persoane din Olt si Bucuresti

Procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Valcea efectueaza in aceasta dimineata mai multe perchezitii in judetele Valcea, Olt, Sibiu si Municipiul Bucuresti.

Liniute pe strazile publice din zona Cluj (video)

Doi soferi au fost identificati si vor suporta rigorile legii dupa ce s-au intrecut cu masinile pe strazile din orasul Gherla, langa Cluj. Cu varste de 18 si 23 de ani, conform Gherla Info, cei trei risca inchisoare de trei luni sau amenda. Prima varianta ar fi cea mai indicata, deoarece unul dintre ei s-a aliniat pentru cursa pe contrasens, iar in fata era un viraj din care putea iesi oricine.

Un politist din Bucuresti si-a pierdut viata pe terenul de fotbal in timpul unui antrenament pentru serviciu

Un politist din cadrul Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) a incetat in viata vineri pe un teren de fotbal in timpul unei pregatiri sportive, au declarat surse din randul.

Peste 1.600 de apartamente sunt in constructie in zona Orhideea-Politehnica din Bucuresti

Mai mult de 1. 600 de apartamente se construiesc in zona Orhideea-Politehnica din Capitala, acolo urmand sa apara si spatii de birouri care vor acomoda peste 20. 000 de angajati noi, pana in 2018.

O lista a service-urile auto din Bucuresti, pentru locuitori dar nu numai

Traind in Bucuresti de atatia ani si conducand o buna parte din ei, am avut ocazia sa intalnesc tot felul de situatii dupa care am fost nevoit sa ajung cu masina in service. Asta pentru ca, in primul rand, capitala are unele dintre cele mai proaste strazi din tara si, in al doilea rand, traficul este infernal, mai ales la orele de varf. Acestea fiind spuse, fie am mai nimerit cate o groapa si o data sau de doua ori s-a intamplat sa mai fiu atins sau zgariat in trafic, a trebuit sa ajung la service fie pentru a repara, fie pentru a face inspectii sau imbunatatiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )