Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mii de persoane evacuate si stare de urgenta in California din cauza incendiilor

România Liberă România Liberă,
Mii de persoane evacuate si stare de urgenta in California din cauza incendiilor

Pompierii din California, sustinuti de scaderea intensitatii vantului, au pornit vineri ofensiva imp. continuă pe România Liberă

California - Sezonul incendiilor este in toi, mii de persoane evacuate

Incendii violente erau in desfasurare joi in diferite regiuni din California, atat in nordul, cat si.

DIN CAUZA SITUATIEI DE PE PIETELE AUTO GLOBALE: Renault semnaleaza o potentiala reducere a valorii dividendelor

Renault a facut vineri aluzie la o potentiala diminuare a dividendelor, dupa ce a redus perspectivele privind vanzarile si profiturile din cauza evolutiilor de pe pietele auto globale.

MotoGP: Calificarile pentru MP al Australiei, amanate pentru duminica din cauza vremii

Calificarile pentru Marele Premiu al Australiei la MotoGP au fost amanate pentru duminica, din cauza vremii, a anuntat motogp. com.

Prefectul judetului BRASOV cere Parlamentului sa declare COD ROSU de pericol din cauza URSILOR

Prefectul judetului Brasov, Marian Rasaliu,cere Parlamentului sa declare COD ROSU de pericol din cauza URSILOR. Potrivit sefului Garzii Forestiere Brasov, Cristian Ignat, la nivelul Romaniei ar trebui.

FOTO VIDEO Incendii devastatoare in California: peste 50.000 de persoane evacuate din calea flacarilor

Incendii violente devastau diverse zone din California, atat in nord, cat si in sudul statului, unde flacarile au ars mii de hectare si au condus la evacuarea preventiva a cel putin 50. 000 de persoane, relateaza AFP.

Studentii de la Oxford inlocuiesc aplauzele cu fluturarea palmelor, din cauza ca ar putea provoca anxietate persoanelor hiperacuzice

Este un semn de aprobare, ovatie si entuziasm, in schimb studentii de la Universitatea Oxford vor sa interzica batutul din palme si sa il inlocuiasca cu semnul pentru aplaudat din limbajul mimico-gestuala britanic, din teama ca zgomotul facut de lovirea palmelor ar putea declansa anxietatea anumitor persoane cu sensibilitate senzoriala, cum ar fi persoanele cu autism, relateaza Yahoo. com.

Utile: Cinci legume mai bogate in proteine decat carnea; Delfinii roz de Amazon, contaminati cu mercur din cauza exploatarii ilegale a aurului

Frunza artificiala care produce gaz. La dezvoltarea ei a lucrat si un roman. Studiul care-ti arata ca miscarea anti-vaccin din Romania n-ar trebui luata in seama. S-a vorbit mult in Romania si in alte tari europene despre vaccinare, iar dezbaterile au fost aprinse.

Dezastru pentru Romania din cauza secetei. Doua rauri au disparut de pe harta

Seceta prelungita a parjolit campurile din Romania. in Dobrogea, a fost atat de cald, incat floarea soarelui a inflorit din nou, iar in alte zone, au secat rauri intregi. Ion Calinoiu, sef Serviciul d.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )