Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mii de refugiati irakieni renunta la cererile de azil in Finlanda

România Liberă România Liberă,
Mii de refugiati irakieni renunta la cererile de azil in Finlanda

Mii de refugiati irakieni care au ajuns in Finlanda anul trecut au decis sa-si anuleze solicitarile de azil si sa se intoarca in tara de buna voie, invocand motive familiale sau faptul ca viata in tara nordica foarte friguroasa i-a dezamagit, relateaza vineri Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Mii de refugiati irakieni parasesc voluntar Finlanda si se intorc in tara lor

Mii de refugiati irakieni ajunsi anul trecut in Finlanda au decis sa renunte la cererile de azil in aceasta tara si sa se intoarca voluntar in tara lor, invocand probleme de familie si dezamagirea fata de stilul de viata din inghetata tara nordica, scrie Reuters.

Dezamagiti de viata in Finlanda, mii de refugiati irakieni se intorc in tara lor

Mii de refugiati irakieni care au ajuns in Finlanda anul trecut au decis sa-si anuleze solicitarile de azil si sa se intoarca acasa in mod voluntar, din motive familiale sau dezamagiti de viata in tara nordica, relateaza agentia de presa Reuters.

Mii de refugiati irakieni parasesc Finlanda

Mii de refugiati irakieni care au ajuns in Finlanda anul trecut au decis sa-si anuleze solicitarile de azil si sa se intoarca acasa in mod voluntar, din motive familiale sau dezamagiti de viata in tara nordica, transmite Reuters in pagina sa online.

Mii de refugiati se intorc in Irak, dezamagiti de viata din Finlanda

Mii de refugiati irakieni care au ajuns in Finlanda anul trecut au decis sa-si anuleze solicitarile de azil si sa se intoarca in tara de buna voie, invocand motive familiale sau faptul ca viata in tara nordica foarte friguroasa i-a dezamagit, relateaza Reuters.

Mii de refugiati irakieni parasesc Finlanda in mod voluntar

Mii de refugiati irakieni care au ajuns in Finlanda anul trecut au decis sa-si anuleze solicitarile de azil si sa se intoarca in tara de buna voie, invocand motive familiale sau faptul ca viata in tara nordica foarte friguroasa i-a dezamagit, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )