Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mii de romani ies astazi in strada in semn de solidaritate cu diaspora si pentru a indemna oamenii sa iasa la vot

Adevărul Adevărul,
Mii de romani ies astazi in strada in semn de solidaritate cu diaspora si pentru a indemna oamenii sa iasa la vot

In aceasta seara, vineri, 14 noiembrie, in mai multe orase din Romania se organizeaza proteste sau plimbari civice in semn de solidaritate cu romanii din diaspora, dar si pentru a-i indemna pe cei din tara sa iasa in numar cat mai mare la vot la cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale 2014. continuă pe Adevărul

Mii de romani ies in strada in semn de solidaritate cu diaspora si pentru a indemna oamenii sa iasa la vot

In aceasta seara, vineri, 14 noiembrie, in mai multe orase din Romania se organizeaza proteste sau plimbari civice in semn de solidaritate cu romanii din diaspora, dar si pentru a-i indemna pe cei din tara sa iasa in numar cat mai mare la vot la cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale 2014.

Aradenii vor iesi in strada in semn de solidaritate fata de romanii din diaspora

Aradenii vor iesi in cursul serii de vineri in strada acolo unde va avea loc un mars in semn de solidaritate fata de romanii din diaspora.

Mintingurile din tara cu mii de romani iesiti in strada, ignorate de televiziunile care l-au transmis pe Ponta si alti lideri USL

Mintingurile din tara cu mii de romani iesiti in strada la Cluj, Bucuresti, TImisoara, Sibiu, Craiova, au fost ignorate in intervalul 18. 30 de televiziunile de stiri, care au transmis integral declaratiile lui Victor Ponta si ale altor lideri USL. USL si-a programat evenimentul de alipire a PSD cu PLR partidul inca neinregistrat al lui Tariceanu) exact la ora la care au inceput toate mitingurile. B1 TV a transmis in prima parte a discursului lui Ponta imagini in paralel de la mitingurile din Bucuresti si Cluj Napoca. UPDATE: B1 TV, Realitatea TV si Digi 24 au inceput sa relateze pe larg protestele din principalele orase din Romania, dupa ce Ponta si Basescu si-au terminat discursurile, in timp ce Antena 3 si Romania TV nu pomenesc nimic despre acest lucru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )