Libnet.ro
UNICEF

16:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,15 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,15 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 10,44 milioane de lei 2,15 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 1,89 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 9,15 milioane de lei 1,89 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu negativ

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu negativ la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Start la licitatia pentru frecventele 5G in Olanda. Statul ar putea castiga minim 900 milioane de euro din vanzarea licentelor

Guvernul olandez a demarat luni licitatia pentru atribuirea frecventelor radio in care se vor furniza servicii 5G, suma minima pe care statul ar putea-o castiga fiind de 900 milioane de euro daca se vor vinde toate benzile licitate, informeaza Reuters. in Romania, licitatia pentru frecventele 5G a fost amanata din nou, de aceasta data pentru sfarsitul acestui an, suma minima estimata a fi atrasa de stat fiind de 580 milioane de euro daca s-ar vinde toate benzile de frecvente licitate.

FOTO Cum arata o strada din Cluj reabilitata cu 5 milioane de euro de la UE. De ce e vopsita rosu, alb, verde

Strada Regele Ferdinand a fost reabilitata cu circa 5 milioane de euro, bani de la UE. Pistele de biciclete au fost vopsite cu verde, iar trecerile de pietoni cu rosu si alb, asa cum sunt strazile din Washington, Berlin si Dublin. Strada are statii electrice de incarcare pentru biciclete si trotinete, sistem inteligent de management al traficului si iluminat public cu LED.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )