Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mike Pompeo ataca dur OMS intr-o intalnire avuta in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mike Pompeo ataca dur OMS intr-o intalnire avuta in Marea Britanie

Secretarul de stat american Mike Pompeo, a lansat un atac extraordinar asupra Organizatiei Mondiale a Sanatatii in cadrul unei intalniri private in Marea Britanie, acuzand-o ca se afla in buzunarul Chinei si ca este responsabila pentru britanicii morti care au murit in timpul pandemiei. continuă pe Ziarul Bursa

Mike Pompeo ataca dur OMS intr-o intalnire avuta in Marea Britanie

Secretarul de stat american Mike Pompeo, a lansat un atac extraordinar asupra Organizatiei Mondiale a Sanatatii in cadrul unei intalniri private in Marea Britanie, acuzand-o ca se afla in buzunarul Chinei si ca este responsabila pentru britanicii morti care au murit in timpul pandemiei, scrie The Guardian. Pompeo le-a spus celor prezenti ca crede ca OMSnu este o organizatie bazata pe date stiintifice si l-a acuzat actualul sau director general Tedros Adhanom Ghebreyesus ca este prea apropiat de Beijing.

CORONAVIRUS |Mike Ryan, director executiv OMS: Tendinte ingrijoratoare in sudul Europei si in Balcani

Mike Ryan, directorul executiv al OMS insarcinat cu gestionarea situatiilor de urgenta sanitara, a avertizat ca focare ingrijoratoare de COVID-19 au fost observate in Europa de Sud si in regiunea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )