Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mike Pompeo ii avertizeaza pe iranieni ca vor avea parte de cele mai dure sanctiuni din istorie

Adevărul Adevărul,
Mike Pompeo ii avertizeaza pe iranieni ca vor avea parte de cele mai dure sanctiuni din istorie

Statele Unite vor adopta sanctiunile cele mai dure din istorie impotriva regimului de la Teheran, a anuntat luni secretarul de Stat american Mike Pompeo. continuă pe Adevărul

Horoscop 20 mai 2018. Varsatorii vor avea parte de o zi perfecta

Horoscop 20 mai. Iata ce ti-au harazit astrele pentru ziua de duminica. Horoscop 20 mai Berbec. Retrage-te un pic din galagia din jurul tau, pentru ca altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ti le.

Secretarul de stat american, Mike Pompeo: SUA vor impune Iranului cele mai dure sanctiuni din istorie

Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, a afirmat ca SUA vor impune Iranului cele mai dure santiuni din istorie. El a mai declarat faptul ca va colabora cu Pentagonul si alti aliati regionali pentru a.

Mike Pompeo, discurs DUR la adresa Iranului: Nu va mai avea niciodata...

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, a anuntat o noua strategie de presiune maximala asupra Teheranului. De asemenea, Pompeo a promis ca Iranul nu va mai avea niciodata mana libera pentru a domina.

Mike Pompeo anunta o presiune financiara fara precedent mpotriva Iranului

Seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, a promis luni ca Iranul nu va mai avea niciodata mana libera pentru a domina Orientul Mijlociu, cu ocazia prezentarii unei noi strategii de presiune maximala asupra Teheranului, scrie AFP.

Companiile aeriene vor avea dificultati dupa Brexit

Companiile aeriene europene vor avea o tranzitie precara dupa Brexit, din cauza incertitudinilor in crestere din sectorul de profil legate de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )