Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mike Pompeo avertizeaza Iranul ca SUA vor reactiona rapid si decisiv in cazul unui atac

Hotnews Hotnews,
 Mike Pompeo avertizeaza Iranul ca SUA vor reactiona rapid si decisiv in cazul unui atac

Mike Pompeo, secretarul american de Stat, a avertizat Iranul ca orice atac la adresa cetatenilor si intereselor SUA va provoca o replica rapida si decisiva din partea Washingtonului, informeaza Mediafax, citand agentia de stiri Reuters. continuă pe Hotnews

inghet pe toata linia. Secretarul de stat american Mike Pompeo isi contramandeaza in ultimul minut vizita la Berlin

Desi este in functie de un an, secretarul de stat al SUA urma sa viziteze azi Germania, pentru prima data. Germania ar fi fost a 39-a tara vizitata de Mike Pompeo, in turul sau european. La Berlin el urma sa soseasca din inghetatul Nord. Este oarecum simbolic, deoarece relatiile germano-americane sunt si ele la temperatura minima. Si totusi, n-a fost sa fie. in ultimul moment, vizita a fost contramandata, relateaza Morgenpost. de. Pentru a cata oara?.

Puterile europene avertizeaza Iranul cu consecinte serioase daca incalca conditiile Acordului atomic

Marea Britanie, Franta si Germania au avertizat, miercuri, Iranul ca vor exista consecinte serioase daca incalca conditiile Acordului atomic, dupa ce presedintele iranian Hassan Rouhani a acordat marilor puteri un termen limita de 60 de zile pentru ca acestea sa elimine sanctiunile economice, potrivit Mediafax.

SUA vor trebui sa mentina forte militare in Afganistan atat timp cat insurgenta va continua - Dunford

Statele Unite vor trebui sa mentina forte militare in Afganistan, pentru misiuni de combatere a terorismului, pana la incheierea insurgentei, a declarat generalul american Joseph Dunford, seful Statului Major Interarme, sugerand ca prezenta militara americana in Afganistan va continua pe termen lung, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )