Libnet.ro
UNICEF

18:45

Miley Cyrus, din nou in ipostaze provocatoare pentru promovarea noului album (FOTO)

B1 B1,
Miley Cyrus, din nou in ipostaze provocatoare pentru promovarea noului album (FOTO)

La cateva zile dupa ce a socat o lume intreaga simuland acte sexuale pe scena MTV Video Music Awards, Miley Cyrus pozeaza provocator pentru promovarea noului album, relateaza The Sun. Artista a dezvaluit. continuă pe B1

Miley Cyrus a realizat o sedinta foto pentru promovarea albumului BANGERZ!

Fosta vedeta Disney isi promoveaza incontinuu viitorul material de studio. De curand a uimit audienta cu show-ul sau erotic alaturi de Robin Thicke din cadrul galei MTV VMA 2013, iar acum artista a realizat o noua sedinta foto cu scopul de promova albumul BANGERZ. In cadrul fotografiilor Miley Cyrus apare in diferite ipostaze, cea care .

Justin Bieber si Miley Cyrus colaboreaza pentru piesa Twerk!

Dupa ce a experimentat miscarile de dans specifice twerk-ului in cadrul galei MTV VMA 2013, iata ca Miley Cyrus isi trece pe lista si o piesa cu acest titlu, mai exact o colaborare cu Justin Bieber. Piesa Twerk trebuia sa apara initial pe albumul de debut al rapperului Lil Twist, intitulat Bad Decisions. Miley si .

Miley Cyrus va aparea ca featured artist in remixul piesei lui Kanye West Black Skinhead!

Colaborari peste colaborari, toate cu rapperi! Fosta vedeta Disney isi adauga in CV nenumarate colaborari cu cele mai cunoscute nume ale industriei muzicii rap, ultimul trecut pe lista fiind Kanye West. Miley Cyrus a intrat deja in studio cu artistul pentru a inregistra varianta remixata a single-ului Black Skinhead, extras de pe ultimul album al .

Miley Cyrus a ajuns hit pe internet cu prestatia jenanta de la MTV!

Show-ul erotic pus in scena de Miley Cyrus si Robin Thicke a devenit cel mai hot si mai comentat moment de la MTV VMA 2013. Miscarile de starleta porno ale fostei Hannah Montana su creat oa devarat isterie in randul fanilor si al colegilor de breasla, ajungand chiar sa fie preluate si puse pe diverse tablouri clasice, revoltandu-i astfel pe unii si amuzandu-i pe altii. Continue reading .

Miley Cyrus, Mike WiLL Made It, Juicy J si Wiz Khalifa filmeaza videoclipul piesei 23 |FOTO

Fosta vedeta Disney nu are timp sa se plictiseasca de vreme ce, cel putin in ultima saptamana, a fost foarte ocupata. A dezvaluit viitorul sau single, Wrecking Ball, a avut un show live foarte comentat la MTV VMA 2013 alaturi de Robin Thicke, iar acum artista se afla in plina realizare a clipului piesei 23, .

Sorin Alexandrescu, din nou la DNA in dosarul de santaj asupra administratorului RCSRDS

Sorin Alexandrescu a ajuns din nou la DNA. Directorul Antena Group a fost chemat joi de procurorii anticoruptie pentru a-i fi prezentate probele impotriva sa in dosarul de santaj in care este cercetat alaturi de.

Basescu: Xenofobia si rasismul apar din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, o alocutiune la Muzeul Eliberarii Nationale Slovace din Banska Bystrica, afirmand ca xenofobia si rasismul sunt elemente care astazi incep din nou sa apara cu vitalitate pe teritoriul Europei si ca.

Basescu: Rasismul si xenogobia, elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita oficiala in Slovacia, a declarat astazi, in cadrul unei alocutiuni, ca rasismul si xenogobia sunt elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa.

Basescu: Rasismul si xenofobia, elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita oficiala in Slovacia, a declarat astazi, in cadrul unei alocutiuni, ca rasismul si xenofobia sunt elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa.

Traian Basescu s-a razgandit. A luat din nou avionul prezidential

Presedintele Traian Basescu foloseste din nou avionul prezidential. Odata cu plecarea lui Relu Fenechiu de la Ministerul Transporturilor, s-a rezolvat si problema presedintelui care a renuntat la serviciile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )