Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un miliardar american a fost arestat pentru trafic sexual cu minore

Adevărul Adevărul,
Un miliardar american a fost arestat pentru trafic sexual cu minore

Jeffrey Epstein, un miliardar american, a fost arestat sambata sub acuzatia de trafic sexual cu minore. Este o rasturnare de situatie intr-un caz care parea incheiat in 2008. continuă pe Adevărul

Stirile ProTV: Rasturnare de situatie. Un cunoscut miliardar, arestat pentru trafic sexual cu minore

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost arestat sambata noapte si pus sub acuzare pentru trafic sexual cu minore, relateaza CNN.

Jack Bobridge, fost campion mondial la ciclism pe pista, condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de droguri

Arestat in 2017, la un an dupa ce s-a retras din activitate, campionul mondial la ciclism pe pista si dublu medaliat olimpic Jack Bobridge a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de droguri.

Producatorul filmului The Wolf of Wall Street a fost arestat pentru spalare de bani

Riza Aziz, unul dintre producatorii filmului The Wolf of Wall Street, a fost arestat de autoritatile din Malaysia intr-un caz de frauda de mai multe miliarde de dolari dintr-un fond de stat, informeaza.

Medaliat olimpic la ciclism, condamnat pentru trafic de droguri

Arestat in 2017, la un an dupa ce s-a retras din activitate, campion mondial la ciclism pe pista si .

Producatorul The Wolf of Wall Street a fost arestat pentru spalare de bani

Ironia sortii: producatorul filmului The Wolf on Wall Street a fost arestat pentru spalare de bani. Acesta se pare ca nu prins morala filmului. Agentia anti-coruptie a Malaieziei l-a arestat.

Plangere la DNA impotriva lui Victor Zota, inspector si fost director la Agentia de Transplant, depusa de Emanuel Ungureanu. Zota are si o condamnare pentru trafic de ovocite

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, o plangere penala impotriva lui Victor Zota, inspector in cadrul Agentiei Nationale de Transplant si fost director al ANT in perioada 2006-2009, pe care il acuza de conflict de interese si fals intelectual. Victor Zota, condamnat definitiv intr-un dosar de trafic de ovocite, si-a reluat activitatea in cadrul Agentiei de Transplant, ca inspector, pe 11 martie, dupa ce a fost timp de cativa ani coordonator national de transplant in cadrul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov - o functie despre care Vlad Voiculescu spunea, in timpul mandatului sau de ministru al Sanatatii, ca nu exista din punct de vedere legal.

Agresorul din Faget, care a ucis un om si a ranit alti cinci, a fost arestat preventiv

Barbatul de 33 de ani din Faget, care a omorat in bataie o persoana si a ranit alte cinci, a fost ar.

VIDEO Si cu animalele ucise, si cu banii luati. Un gospodar din Alba a fost amendat pentru ca nu avea acte pentru o scroafa omorata de urs

Un gospodar din Paclisa, judeul Alba, a fost amendat de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pentru ca nu avea documente care sa ateste proprietatea si sanatatea unei scroafe care a fost mancata de urs acum doua zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )