Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miliardarul american Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic cu minore, s-a sinucis in celula sa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Miliardarul american Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic cu minore, s-a sinucis in celula sa

Finantistul si miliardarul american Jeffrey Epstein, plasat in detentie la 8 iulie pentru exploatare sexuala si asociere cu infractori in vederea exploatarii sexuale a unor minore, s-a sinucis vineri seara in celula sa din penitenciarul din Manhattan,. continuă pe Wall-Street Ro

Miliardarul american Jeffrey Epstein, gasit mort in celula lui din inchisoare

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost gasit intr-o celula din inchisoare, potrivit BBC. Trupul sau neinsufletit a fost descoperit sambata in inchisoarea din New York. Potrivit unor surse,.

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost gasit mort in celula: Afacerist cu legaturi la varful puterii, acesta fusese arestate pentru trafic cu minori

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost gasit mort in celula sa din inchisoare din Manhattan, New York, unde se afla dupa ce a fost arestat sub acuzatia de trafic de minori. Din primele informatii se pare ca.

Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis in penitenciar

Finantistul si miliardarul american Jeffrey Epstein, plasat in detentie la 8 iulie pentru exploatare.

SUA: Finantistul Jeffrey Epstein s-a sinucis in inchisoare Acesta era inculpat pentru agresiuni sexuale asupra unor minore

Finantistul american Jeffrey Epstein s-a sinucis in inchisoarea din New York unde astepta sa fie judecat pentru agresiuni sexuale asupra unor minore, potrivit presei din Statele Unite, preluata de AFP.

Miliardarul Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie si de trafic de minori, a fost gasit mort in celula sa

Omul de afaceri Jeffrey Epstein a fost descoperit mort in celula sa, in timp ce astepta procesul legat de acuzatiile privind traficul de persoane, potrivit presei americane.

Suporter al lui Everton, arestat pentru insulte rasiste adresate lui Mohamed Salah (Liverpool)

Politia londoneza a arestat un cetatean britanic suspectat ca a postat pe Twitter un mesaj cu tenta rasista impotriva fotbalistului egiptean Mohamed Salah, atacantul echipei FC Liverpool, detinatoarea trofeului Ligii Campionilor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )