Libnet.ro
UNICEF

20:15

Miliardarul care ii vrea locul lui Trump la Casa Alba! Confruntarea cu actualul Presedinte ar putea avea loc in 2020 (FOTO)

B1 B1,
Miliardarul care ii vrea locul lui Trump la Casa Alba! Confruntarea cu actualul Presedinte ar putea avea loc in 2020 (FOTO)

Un miliardar celebru, Mark Cuban este tot mai sigur ca vrea sa candideze la Presedintia SUA in 2020. in acest scenariu, se anunta o confruntare intre doi miliardari: Donald Trump si Mark Cuban,. continuă pe B1

Casa Alba a negat informatiile cum ca Trump i-ar fi inmanat lui Merkel o factura de 374 miliarde $

Casa Alba sustine ca informatiile aparute in presa conform carora presedintele Donald Trump i-ar fi inmanat cancelarului Germaniei, Angela Merkel, o factura de 374 miliarde $ reprezentand datorii fata de NATO, sunt false.

NEPOTISM LA CASA ALBA! Ginerele lui Trump, la conducerea unui departament care are atributii in reformarea guvernului federal

Presedintele american Donald Trump planuieste sa-l numeasca pe ginerele sau, Jared Kushner, la conducerea Biroului Casei Albe pentru Inovatie Americana, informeaza The Washington Post. Jared Kushner, care.

Surse: Donald Trump i-ar fi prezentat Angelei Merkel o factura de 374 miliarde de dolari, reprezentand datoriile Germaniei catre NATO. Casa Alba dezminte informatia

Presedintele Donald Trump i-ar fi inmanat cancelarului Angela Merkel o factura in valoare de circa 374 miliarde de dolari 300 de miliarde de lire sterline), care ar reprezenta, potrivit presei britanice, totalul datoriei Germaniei fata de NATO.

Gluma controversata la Casa Alba: Trump ar trebui pus pe bancnota de 1.000 de dolari

Secretarul Trezoreriei americane, Steve Mnuchin a declarat in cadrul unui eveniment organizat de o publicatie americana ca presedintele Donald Trump ar trebui sa fie pus pe bancnota de 1000 dolari, potrivit G.

Casa Alba felicita UE pentru cei 60 de ani de la Tratatul de la Roma

Administratia republicana Trump a felicitat vineri Uniunea Europeana UE) cu ocazia implinirii a 60 de ani de la semnarea Tratatului fondator de la Roma, subliniindu-si angajamentul pentru promovarea libertatii, democratiei si statului de drept.

Seful Enel Romania vorbeste despre reteaua de distributie pe care vrea sa o faca RCSRDS

Georgios Stassis, country manager al Enel Romania a facut cateva declaratii interesante in momentul in care a fost intrebat ce parere are despre posibilitatea aparitiei unor retele.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )