Libnet.ro
UNICEF

11:30

Miliardarul german Karl-Erivan Haub, dat disparut de mai multe zile in Alpii elvetieni

Adevărul Adevărul,
Miliardarul german Karl-Erivan Haub, dat disparut de mai multe zile in Alpii elvetieni

Miliardarul german Karl-Erivan Haub este dat disparut de mai multe zile in muntii Alpi, la granita dintre Elvetia si Italia. Barbatul se pregatea pentru a participa la o competitie de schi. continuă pe Adevărul

Cehia: Proteste de amploare in mai multe orase. Oamenii, revoltati de coruptia la nivel inalt din tara

Mii de oameni au protestat in mai multe orase din Cehia impotriva Guvernului demisionar condus de miliardarul Andrej Babis. Ne-am saturat!, Vrem un guvern cinstit!, au scandat 5. 000 de protestatari.

Promisiunea pe care si-a facut-o tanarul de 18 ani dat disparut in Muntii Fagaras: O sa cuceresc Varful Moldoveanu pe timp de iarna

Octavian Sandu-Andries, dat disparut in Masivul Fagaras impreuna cu tatal sau si un prieten, este un tanar pasionat de sport si de expeditiile pe munte.

Barbat atacat cu sabii si topoare de autoritati, dupa ce a furat mai multe vaci

Un barbat dintr-un sat din Madagascar, acuzat ca a furat mai multe vaci, a fost atacat de autoritati cu topoare si sabii. Incidentul a avut loc la inceputul lunii martie. Mai multe imagini surprise la.

Facebook, implicat intr-un nou scandal. Un doctor a colectat date despre pacienti, la mai multe spitale, in folosul companiei

Facebook a cerut de la mai multe spitale mari din Statele Unite sa impartaseasca date ale pacientilor, precum boli si prescriptii pentru un proiect de cercetare. Compania intentiona sa potriveasca datele.

VIDEO SUA: Momentul in care mai multe adolescente sar de la balconul unei cladiri curinse de flacari

Mai multe fete tinere au sarit de pe balconul de la al doilea etaj al unei sali de dans, pentru a scapa de un incendiu care a izbucnit luni seara, in statul american New Jersey, conform Time.

New Jersey: Mai multe fete au sarit de la balconul unei cladiri cuprinse de un incendiu(VIDEO)

Mai multe fete au sarit de la balconul unei cladiri cuprinse de flacari, in statul american New Jersey. Totul s-a intamplat in Edgewater, unde un incendiu puternic a izbucnit la o cladire in care se aflau o.

VIDEO Scandal intre doua familii de romi: mai multe persoane au spart geamurile unei case si au distrus un autoturism

Noua persoane sunt cercetate de oamenii legii dupa ce au provocat un scandal in cartierul Medeea din Constanta, spargand cu batele mai multe geamuri de la o casa si de la un autoturism parcat in fata locuintei respective.

eMAG.ro are preturi mici la mai multe modele de laptopuri performante

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

S-a dus cu familia in Pestera Polovragi, unde a facut mai multe poze. Cand a ajuns acasa si s-a uitat la ele, barbatului din Piatra Neamt nu i-a venit sa creada ce vede. Este de-a dreptul socant! Cred ca traiesc un cosmar!

Un barbat din Piatra Neamt s-a dus cu familia in Pestera Polovragi din Muntii Capatana, unde a facut mai multe poze cu telefonul mobil. Cand a ajuns acasa sa descarce fotografiile pe calculator, barbatul.

Mai multe zboruri din si spre Germania au fost anulate

Mai multe companii aeriene au anulat zborurile din si spre Germania din cauza grevei angajatilor din aeroporturi, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )