Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miliarde de lei pentru decontarea somajului tehnic: cat a cheltuit Guvernul in plina criza

Playtech Playtech,
Miliarde de lei pentru decontarea somajului tehnic: cat a cheltuit Guvernul in plina criza

Guvernul s-a vazut nevoit sa vina cu miliarde de lei pentru sprijinirea angajatilor care au intrat in somaj tehnic pe perioada crizei. Si numarul beneficiarilor n-a fost deloc mic - a sarit. continuă pe Playtech

VIDEOCONFERINTA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI CATALIN IAPA, SECRETAR DE STAT MLPDA: Guvernul este dispus sa majoreze plafonul IMM Invest la 20 miliarde lei

Plafonul de finantare prin IMM Invest este de 15 miliarde lei, dar daca se ajunge sa fie accesata aceasta suma, atunci Guvernul este dispus sa majoreze plafonul la 20 de miliarde, a spus Catalin Iapa, secretar de stat in Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Conform oficialului, 7000 de firme au beneficiat de IMM Invest, circa 6 miliarde lei fiind consumati din acest program.

Business report: Se cere falimentul Euroins. Guvernul aloca 20 milioane lei pentru constructiile cu risc seismic major. Carantina si izolarea la domiciliu, constitutionale sau nu? Ar putea romanii da in judecata statul?

Se cere falimentul Euroins, asigurator cu 2 mil de clienti RCA. * Guvernul aloca 20 milioane lei pentru constructiile cu risc seismic major. * NN PENSII:Actiunile Wirecard nu se mai aflau in luna mai in portofoliul fondului de pensii Pilon II. * Lista de la Pentagon: 20 de companii chineze detinute sau controlate de armata Chinei. * Carantina si izolarea la domiciliu, constitutionale sau nu? Ar putea romanii da in judecata statul? * Popescu: Am luat masuri pentru a definitiva liberalizarea pietei gazelor; e asteptata o scadere cu 10-15% a preturilor.

Milioane de lei pentru constructiile cu risc seismic: cine are de castigat

Nu mai putin de 20 de milioane de lei au fost alocate de Guvernul Romaniei pentru reabilitarea cladirilor cu risc seismic. Este important de retinut ca banii vor ajunge peste tot in tara, nu.

Se dau cate 500 de lei pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca si care sunt conditiile

Un proiect care a ajuns la Camera Deputatilor, si-a fost adoptat, presupune ca unii romani vor primi cate 500 de lei. Sunt cateva conditii, iar acest demers vine ca o reparatie morala pentru.

Amenzi de aproape jumatate de milion de lei pentru comerciantii si pentru atelierele auto

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) a aplicat amenzi in valoare totala de 4.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )