Libnet.ro
UNICEF

21:45

Milioane de masini Skoda diesel, vizate de scandalul emisiilor

România Liberă România Liberă,
Milioane de masini Skoda diesel, vizate de scandalul emisiilor

Circa 1,2 milioane de vehicule Skoda echipate cu motoare pe motorina, din intreaga lume, au dispozitive de manipulare a emisiilor, a anuntat divizia ceha a grupului Volkswagen. continuă pe România Liberă

Scandalul Volkswagen: 1,2 milioane de masini Skoda sunt echipate cu softul care pacaleste detectoarele de noxe/ Fostul CEO Martin Winterkorn este anchetat/Germania da un ultimatum gigantului auto

Scandalul Volkswagen a continuat in forta si luni, noi informatii aratand ca lucrurile sunt cu adevarat grave. Martin Winterkorn este anchetat pentru manipularea emisiilor, iar Volkswagen primeste un ultimatum in Germania pentru a prezenta un plan de rezolvare a situatiei. Sunt afectate 1,2 milioane de masini Skoda si 2,1 milioane Audi, mai multe date urmand sa fie prezentate in zilele urmatoare. In plus, un raport arata ca multe modele auto au de fapt consum cu 40-50% mai mare decat cifrele din materialele de marketing.

Elvetia a interzis vanzarea modelelor diesel al VW implicate in scandalul emisiilor

Grupul Volkswagen a folosit sisteme pentru manipularea emisiilor si pentru 2,8 milioane de vehicule diesel vandute in Germania, potrivit Ministerului german al Transporturilor.

Scandalul Volkswagen: Elvetia a interzis vanzarea modelelor diesel implicate in scandalul emisiilor poluate

Elvetia a decis sa interzica vanzarea modelelor diesel implicate in scandalul Volkswagen, al emisiilor poluante, iar masura afecteaza si alte marci ale grupului printre care Seat si Skoda. Decizia se refera la .

Elvetia a interzis vanzarea modelelor diesel ale VW implicate in scandalul emisiilor

Elvetia a interzis vanzarea modelelor Volkswagen implicate in scandalul emisiilor poluante, masura care afecteaza si alte marci ale grupului, precum Seat si Skoda, transmite Reuters.

Elvetia a interzis vanzarea modelelor diesel ale VW implicate in scandalul emisiilor

Grupul Volkswagen a folosit sisteme pentru manipularea emisiilor si pentru 2,8 milioane de vehicule diesel vandute in Germania, potrivit Ministerului german al Transporturilor.

Scandalul Volkswagen continua. 1,2 milioane de masini Skoda, vizate de problema emisiilor

Volkswagen are un nou sef: Matthias Muller de la Porsche - In Germania sunt afectate 2,8 milioane de masini in scandalul emisiilor/Registrul Auto Roman a cerut Volkswagen lista vehiculelor afectate in tara/Grupul pastreaza aproape toti managerii, insa le

Volkswagen l-a numit, dupa discutii indelungate, pe Matthias Muller de la Porsche in functia de CEO al grupului german care este atacat din toate partile din cauza ca a trucat emisiile poluante ale masinilor diesel. Dezvaluirile au continuat pe parcursul zilei de vineri, iesind la iveala faptul ca grupul a trucat si emisiile vehiculelor comerciale usoare, dar si ale autoturismelor cu motoare de 1,2 litri. Registrul Auto Roman a cerut Volkswagen lista cu vehicule pe care au fost instalate aceste dispozitive de manipulare a emisiilor. HotNews a transmis LIVE TEXT evenimentele de vineri din scandalul DieselGate.

Elvetia a interzis vanzarea modelelor diesel ale VW implicate in scandalul emisiilor

ACTUALIZARE 17:55 Germania impune VW un termen limita pentru respectarea standardelor de poluare Autoritatile germane au cerut constructorului auto Volkswagen sa explice pana la data de 7 octombrie modul in care intentioneaza sa respecte standardele de mediu pentru motoarele sale diesel, informeaza astazi cotidianul Bild am Sonntag, citat de AFP.

Martin Winterkorn, fostul sef al Volkswagen, cercetat penal in Germania in scandalul emisiilor

Procuratura din Germania a lansat luni o investigatie penala impotriva lui Martin Winterkorn, fostul director general al grupului Volkswagen, dupa ce producatorul auto a trisat in testele privind emisiile poluante ale unora dintre automobilele diesel, potrivit presei internationale.

Cate automobile Audi sunt afectate de scandalul emisiilor poluante

Audi, divizie a Volkswagen VW), a anuntat luni ca 2,1 milioane de automobile ale marcii, din intreaga lume, sunt echipate cu softul care a permis grupului german sa triseze in timpul testelor de emisii poluante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2453 seconds )