Libnet.ro
UNICEF

00:07

Milioane de parinti sunt vizati de anunt. Ce trebuie sa stie pentru copii dupa revenirea fizica la scoala

Playtech Playtech,
Milioane de parinti sunt vizati de anunt. Ce trebuie sa stie pentru copii dupa revenirea fizica la scoala

Cele mai proaspete detalii au fost oferite astazi de catre ministrul Vlad Voiculescu. Anul scolar 2020-2021 bate la usa. Semestrul doi incepe cu certitudine, fizic, din 8 februarie. Ultimele informatii venite din partea Ministerelor Educatiei si Sanatatii incearca sa reglementeze inceputul de semestru. Ministrul Vlad Voiculescu, noi informatii despre anul scolar 2020-2021 Miinstrul Sorin Cimpeanu . continuă pe Playtech

Angela Merkel face anuntul urias in Germania. Sunt vizati si sute de mii de roman

Angela Merkel a facut un anunt urias. Acesta ii vizeaza pe toti locuitorii tarii printre care se numara si sute de mii de romani care locuiesc in Germania. Anuntul important facut de Angela Merkel Cancelarul Germaniei, Angela Merkel a estimat faptul ca pana in luna octombrie, toti cetatenii tarii sale vor primi cel putin prima .

Aceste carduri ar putea sa dispara. Anunt de ultima ora, sunt vizati toti romanii cu cont bancar

Tehnologia evolueaza extrem de repede, iar anuntul urmator ii vizeaza pe toti romanii cu card si cont bancar. Tehnologia evolueaza extrem de rapid si de aceste schimbari trebuie sa.

Efectele pe termen lung ale COVID-19: pacientii vindecati trebuie monitorizati pentru ca pot ramane cu sechele pulmonare

O mare parte dintre oamenii care ies invingatori dupa infectarea cu noul coronavirus raman cu sechele pulmonare. Studiile arata ca sunt pacienti care, chiar si la trei luni de la vindecare, inca acuza oboseala, dificultati de respiratie si dureri in piept. Totodata, sunt persoane vindecate care isi pot pierde pana la 30% din functia pulmonara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )