Libnet.ro
UNICEF

09:45

Milioane de romani stau cu ochii pe televizoare: care au fost cele mai urmarite momente legate de starea de urgenta

Adevărul Adevărul,
Milioane de romani stau cu ochii pe televizoare: care au fost cele mai urmarite momente legate de starea de urgenta

Consumul de stiri s-a schimbat in timpul starii de urgenta cauzate de pandemia de coronavirus. Posturile de stiri au inregistrat audiente mari, iar Digi24 se afla pe primul loc in preferintele romanilor atunci cand autoritatile fac anunturi importante. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete. Care sunt cele mai afectate regiuni

Incepand cu data de astazi intra in vigoare codul portocaliu si codul galben pentru ninsori abundente si viscole, dar si intensificari ale vantului. Pana in ziua de miercuri, 12 judete vor fi afectate de codul portocaliu. Cod portocaliu de viscol si ninsori in 12 judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica, 22 martie, o .

Protocolul de tratament al infectiei cu COVID-19, publicat in Monitorul Oficial. Cum pot fi externate cazurile usoare si care sunt cele doua criterii

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a aprobat protocolul de tratament al infectiei cu coronavirus, printr-un ordin ministerial ce a fost publicat in Monitorul Oficial. Protocolul arata ca, la ora actuala,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )