Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un milionar din Iasi a fost legat si dus intr-un sat din apropiere. Rapitorii ar fi fost chiar copiii lui

Antena3 Antena3,
Un milionar din Iasi a fost legat si dus intr-un sat din apropiere. Rapitorii ar fi fost chiar copiii lui

Un milionar din Iasi a fost legat si dus cu masina intr-un sat din apropiere, dupa un scenariu ca-n filmele cu mafioti. Rapitorii ar fi chiar copiii afaceristului, iar victima i-a reclamat initial la. continuă pe Antena3

Acuzatii grave intr-un spital din Iasi: pacient legat de pat si lasat fara apa. Ce spun medicii

Familia unui barbat de 78 de ani, internat la Spitalul Clinic de Urgente Prof. dr. Nicolae Oblu, din Iasi, sustine ca acesta ar fi fost legat de pat.

COSMAR pentru un cunoscut MILIONAR al Romaniei! A fost legat de maini si de picioare de proprii fii! DETALII socante despre REGELE FIERULUI VECHI

Constantin Comanescu, unul dintre cei mai bogati ieseni supranumit regele fierului vechi a trecut prin clipe de cosmar. in urma unui scandal izbucnit in familie, milionarul ar fi fost legat de maini si de.

Scandal urias la un spital din Iasi. Un pacient a fost gasit de familie legat de pat si plin de vanatai

Scandal la un spital din Iasi unde un pacient a fost gasit de familie legat de pat si plin de vanatai. Este vorba despre un barbat de 78 de ani, internat la Spitalul Clinic de Urgente, cu rani la cap in.

Situatie soanta in Iasi. Fiica unui pacient de 78 de ani sustine ca barbatul a fost legat de pat si invinetit

Acuzatiile de rele tratamente la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi au fost formulate de familia unui pacient de 78 de ani. Rudele acuza cadrele medicale ca l-au legat de pat cu cearsaful atat de.

Ancheta interna la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dupa ce rudele unui pacient au reclamat ca acesta ar fi fost legat de pat

Rudele unui barbat in varsta de 78 de ani, internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, reclama faptul ca l-au gasit pe acesta legat de maini si de picioare de patul din spital, cu rani produse din cauza stransorii, relateaza Ziarul de Iasi. De cealalta parte, reprezentantii spitalului sustin ca, cel mai probabil, barbatul a fost agitat, iar aceasta ar fi fost singura solutie.

O batrana din Iasi, sfasiata de cainele vecinului

O batrana din Iasi a fost muscata cainele vecinului. Patrupedul a pus-o la pamant, muscand-o de partea superioara a corpului. Femeia a fost dusa ulterior la spital. Pacienta in.

Pleaca din Guvern? Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public. Cine a semnat ordinul prin care numarul de notari din Iasi a fost suplimentat (FOTO)

UPDATE:Noi detalii despre cererea lui Tudorel Toader de intrarein Uniunea Notarilor Publici din Romania UNNPR) . Solicitarea sa a fot aprobata in prima zi lucratoare de dupa depunerea cererii, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )